Translate

неделя, 25 април 2021 г.

Специално студио „Треска за Оскари – Нощта на триумфа“ с Мариян Станков – Мон Дьо

Българските зрители ще могат да проследят церемонията по раздаването на наградите „Оскар“ на живо по KINO NOVA

 

 

За трета поредна година Нова Броудкастинг Груп ще даде възможност на българската телевизионна
аудитория да проследи на живо най-бляскавата нощ в Сезона на наградите – церемонията по раздаването на отличията на американската Академия за кинематографично изкуство „Оскар“. За първи път в историята българска актриса е с номинация в категорията „Най-добра поддържаща женска роля“. Мария Бакалова, която се превъплъщава в Тутар в лентата „Борат 2“, ще прикове вниманието на света към България. Броени часове преди старта на церемонията,
NOVA ще посвети специалното си студио „Нощта на триумфа“ на признанието за родната актриса. Журналистът Мариан Станков – Мон Дьо ще преведе зрителите по пътя на Мария Бакалова – от Бургас до Холивуд. В звездната нощ говорят най-близките до актрисата хора.

"Много пъти досега съм преживявал "Оскар"-ите с ума си, но тази година за първи път ги живея със сърцето си. Мария Бакалова пише история, а светът гледа към България, за да види дали Холивуд ще короняса своята нова кралица“, споделя Мариян Станков – Мон Дьо.

Заедно с над 15 представители на кино индустрията у нас, той  ще покаже триумфа на българската актриса Мария Бакалова, която пише история с номинацията си за най-добра актриса в поддържаща роля. В нощта на истината говорят най-близките до актрисата хора. Кои са те, зрителите ще разберат утре вечер само по NOVA.

Часове преди раздаването на най-престижните филмови награди „Оскар“ главна роля в специалното студио има и момичето, което познава ДНК-то на Холивуд – Стаси Айви. Ексклузивен гид в „Нощта на триумфа“ от мястото на събитието – Лос Анджелис, ще бъде Соня Васи – българката, която Холивуд вече познава. Тя ще представи и дъщеря си Бриана, която е родена в Америка, но обича България.

В студиото в София най-добрите ще коментират най-добрите. Част от „Треска за Оскари: Нощта на триумфа“ ще станат режисьорите Виктор Божинов и Ники Илиев, актьорите Яна Титова, Лилия Маравиля, Александър Сано, Асен Блатечки и Неда Спасова. Към тях ще се присъединят още Ива Екимова, Максим Ешкенази, кинокритиците Димитър Друмев и Благой Иванов, модната стилистика Невена Николова, както и най-известният български актьор в Холивуд – Юлиан Костов.

Петчасовата програма на специалното студио „Треска за Оскари – Нощта на триумфа“ започва в 22.00 ч.

на 25 април по NOVA и ще продължи до 3.00 ч. на 26 април. Тогава предстои и стартът на живото предаване на бляскавата церемония по раздаването на 93-тите награди на американската Академия за кинематографично изкуство „Оскар“ в ефира на филмовия канал KINO NOVA. Очаква се церемонията тази година да бъде повече от вълнуваща. Пандемията от коронавирус е причината събитието да се преобрази в уникален формат. То ще бъде излъчен от гарата Union Station Los Angeles и the Dolby® Theatre at Hollywood & Highland Center® в Hollywood, както и от международни локации чрез сателит.

Кои ще бъдат победителите и ще получи ли мечтаната статуетка Мария Бакалова, предстои да стане ясно съвсем скоро.

 

 

Няма коментари:

Публикуване на коментар