Translate

петък, 2 април 2021 г.

Голяма новина точно на Бъдни вечер в “All Inclusive”

 

 

Предколедната магия вече завладява снежната ваканция на героите в “All Inclusive”.
В новия епизод на семейната комедия тази вечер от 21:00 ч. по  NOVA Бъдни вечер чука на вратата, а празничната вечеря ще провокира Чобанови и Сиромашки да признаят дълго премълчавани истини. Дали семействата най-накрая ще разкрият причината за конфликта, довел до разрива в отношенията им и каква е голямата новина на вечерта, която изцяло ще промени събитията по празниците?

Междувременно Христо /Ненчо Балабанов/ с нетърпение се включва в коледната томбола със солидна награда, осигурена от хотела и с малко хитрост пробва да увеличи максимално своите шансове за победа. Но какво е намислил той и дали ще реализира плановете си, въпреки провокациите на дебнещото го на всяка крачка хлапе Денис /Симеон Ангелов/, което е подготвило поредната пакост, за да обърка сметките му?

Евдокия /Нели Монеджикова/ е възмутена от избухналата ревност на Пламен /Любен Кънев/ и дори я счита за обидна. Тя е убедена, че дъщеря й Елена /София Маринкова/ не заслужава такова отношение и нейният зет трябва да се научи да се владее повече. Затова кани конкурента му Явор /Юлиян Малинов/ да им гостува на трапезата за Бъдни вечер. Ще се съгласи ли ски инструкторът, за да бъде отново близо до старата си любов, или събитията ще го изненадат в тази сложна и непредвидима ситуация?

Останали сами по празниците, Емил /Явор Борисов/ и Парушев /Петър Калчев/ са напълно свободни за приключения. Мислите и на двамата обаче все се въртят около привлекателната дама от Банско, която срещнаха случайно – Калина /Рада Кайрякова/. Те са впечатлени от топлия глас на певицата и нейния чар, но не смеят да си признаят един пред друг. Емил подлага на тест искреността на своя приятел с комични провокации, но Парушев се опитва всячески да прикрие симпатиите си. Дали ще успее или щурата надпревара между ергените тепърва предстои?

 

Няма коментари:

Публикуване на коментар