Translate

понеделник, 5 октомври 2020 г.

PAZAR в Сердика Център

Търговският център отвори първи по рода си собствен концептуален магазин в подкрепа на българските марки

 

Сердика Център откри първи по рода си в България собствен концептуален магазин - PAZAR. Той e разположен на ниво 0 /до бюро Информация/ и през следващите месеци ще представя различни продуктови линии на български автори и производители. Имената са доказани и интересни, но трудно могат да бъдат открити на друга физическа локация за дълъг период от време.

С новия проект PAZAR Сердика Център има за цел да предложи новаторска концепция и ексклузивни продукти на посетителите си, като същевременно да даде възможност на българските творци да популяризират дейността и произведенията си.

На старта през октомври в PAZAR гостуват четири родни марки. Феновете на арт модата, еко козметиката и аксесоарите с авторски почерк вече могат да се възползват от уникални предложения на BRAVE CREATION, CITY COCOON, BRADABRAT и TOTEM.

BRAVE CREATION е независим бранд за дрехи с печатни илюстрации, който работи с широк кръг от български автори. Марката предлага богат избор от оригинални дизайни, отпечатани на висококачествени тениски и суичъри от органичен памук, като по този начин се подпомагат финансово и самите артисти. За феновете на екстремните спортове ТОТЕМ са подготвили колекция бандани – специални с това, че са изцяло българско производство, а всяка лимитирана серия е ръчно отпечатана с авторски илюстрации. Марката CITY COCOON ще представя своята органична козметика от студено пресовани естествени съставки с грижа за здравето и кожата, а специално за господата BRADABRAT ще предлага натурална мъжка козметика за поддръжка на брада – масла, балсами, аксесоари и подаръчни сетове.


 

 

Няма коментари:

Публикуване на коментар