Translate

четвъртък, 8 октомври 2020 г.

dm е „Най-добър международен ритейлър“в България за 2020 г.

Повече от 11 хиляди мениджъри от ритейл сектора гласуваха за водещата верига за търговия с дрогерийни стоки

Водещата верига за търговия с дрогерийни стоки в България – dm, беше обявена за „Най-добър международен ритейлър“ в България за 2020г. Наградата беше присъдена по време на 11-а годишна церемония „PRrogressive Awards 2020”, организирана от сп. „PRogressive”.

Всяка година „PRogressive Awards“ отличава успешните компании и брандове от сектора на търговията с бързооборотни стоки, които задават пазарните тенденции, допринасят за развитието на бранша и играят важна роля за развитието на партньорството между търговците и доставчиците. В тазгодишното издание на наградите бяха номинирани стотици международни и български компании като процесът на кандидатстване приключи на 21 февруари 2020г. На 28 февруари журито на конкурса обяви петимата финалисти за всяка категория. Финалният етап от надпреварата беше гласуване от страна на мениджърите в ритейл сектора, което продължи от 04 март до 06 октомври 2020г. Победителите бяха обявени по време на официалната церемония, състояла се на 06 октомври 2020г.

dm България спечели наградата за „Най-добър международен ритейлър“ благодарение на гласовете на повече от 11 000 висши и средни мениджъри от сектора на търговията с бързооборотни стоки и на свързаните с него бизнеси. При определянето на победителя в категория „Най-добър международен ритейлър“ бяха взети предвид множество критерии като постигнати резултати, оценка от партньори, предимства пред конкурентите, размер на инвестициите и внедрени иновации.

Във връзка с наградата Андрей Петров, председател на Борда на управителите на dm България заяви: „Ние сме изключително щастливи от получената награда. Бих искал да благодаря както на колегите ни от ритейл сектора, които гласуваха за нас, така и на всички служители и партньори на dm без които този успех нямаше да е възможен. За нас наградата „Най-добър международен ритейлър“ е силен стимул да бъдем още по-добри и да продължим да се развиваме, така че все повече българи да могат да се възползват от предимствата на бизнес модела ни, който е базиран на огромно разнообразие от повече от 14 000 дрогерийни стоки, удобни и уютни магазини и компетентна консултация.“

 

Няма коментари:

Публикуване на коментар