Translate

неделя, 25 октомври 2020 г.

24Kitchen – Ежедневни рецепти с Мери Бери

Сряда от 13:00ч.

Премиера на 28 октомври 2020г.

 

В тази поредица Мери Бери представя ежедневни продукти и рецепти, които винаги е обичала да приготвя. Тя ще сподели идеи както за здравословни и полезни рецепти, така и за по-богати ястия. Ще демонстрира любими на всички и лесни за приготвяне деликатеси, класически семейни рецепти, както и вълнуващи начини да впечатлим всеки гост.

Мери Бери доказва, че не са необходими екзотични продукти в хладилника или готварска книга на известен шеф-готвач, за да създадем вкусни домашни изкушения. Със своите тайни съвети и трикове, Мери ще покаже колко е лесно ежедневната храна да бъде превърната в нещо наистина специално.

За да отдаде почит на някои от ежедневните рецепти, които са я формирали като готвач през последните шест десетилетия, Мери ще отпътува за Шотландия и ще се наслади на най-доброто, което може се намери в местните домакинства – еленово месо, сьомга и уиски. Освен това ще облече специален бял костюм и ще влезе в ролята на пчелар, в търсене на вкусен мед. Тя ще проследи и историята на едно от любимите си ястия – британския пай, а след това ще си припомни детските години като покаже на внучката си как да дои коза и как да си направи козе сирене.

Това е най-доброто от Мери Бери – вкусна, вдъхновяваща храна, приготвена с внимание и топлина, хумор и безкрайната енергия на най-обичания кулинар в страната.

 

 

Няма коментари:

Публикуване на коментар