Translate

сряда, 17 юли 2019 г.

Историческата драма - „Името на розата“ завладява зрителите на VOYO


Премиерният сериал е достъпен на платформата от преди два дни

Какво може да наруши спокойствието в един манастир, разположен на най-високата точка в планината? Кой може да желае смъртта на редица светци, отдали живота си в името Господне? Зрителите на VOYO се потопиха в атмосферата на далечния XIV век с новия сериал „Името на розата“ от 15 юли. Вълнуващата история е създадена по световноизвестния едноименен роман на италианския писател Умберто Еко.
Сюжетът се развива през далечната 1325 година, времето, в което основите и авторитетът на християнската църква са разклатени. Видният францискански монах Уилям /Джон Туртуро/ и неговият ученик Адсон /Деймън Хардунг/, заминават за планинския Бенедектински манастир в Северна Италия, за да вземат участие във важна богословска среща. Когато пристигат в абатството, намират общността силно притеснена от настъпилата мистериозна смърт на един от младите светци. Известен със своето аналитично мислене и детективски умения, Уилям се заема със задачата да разнищи необичайната смърт. Първоначалната версия за самоубийство се отхвърля, когато броят на смъртните случаи се увеличава. Когато страхът все по-силно обзема окървавения манастир, църковното настоятелство изпраща там и Бернандо /Рупърт Евърет/, съперник на францисканския монах от миналото. Така залогът става още по-голям, а Уилям и Адсон са готови на всичко, за да открият истината.
Ще успеят ли видният монах и неговият помощник да разнищят заплетената история, какви тайни ще излязат наяве и кой ще се окаже виновен за убийствата в планинския Бенедиктински манастир? Гледайте в „Името на розата“ проследете на VOYO.
--------
„Името на розата“ / The Name of the Rose
Жанр: Историческа драма, трилър
Година: 2019
Страна: Италия|Германия
Брой епизоди: 8

Няма коментари:

Публикуване на коментар