Translate

сряда, 17 юли 2019 г.

Любимата натурална козметика на българите - alverde на dm


dm България спечели награди и в категориите „Бебешка козметика“ и „Търговски вериги“

Георги Търнев, Цонка Иванова и Валерия Гущерова
Любимата марка натурална козметика на българите е alverde. Това показа последното издание на класацията „Любимите марки“ за 2019 година. В нея продуктите от собствената марка на най-голямата верига за търговия с дрогерийни стоки у нас – dm, спечелиха първа позиция в категория „Био и натурална козметика“.
dm България беше отличена и в още две категории. Собственият бранд на компанията babylove беше класиран на 2-о място в „Бебешка козметика“. Освен това любимите магазини за пазаруване на дрогерийни стоки на българите бяха класирани на 3-а позиция в категория „Търговски вериги“. Наградите от класацията „любимите марки“ за 2019 година бяха получени от двама от управителите на dm България – Цонка Иванова-Терзиева и Георги Търнев, и от Маркетинг мениджъра – Валерия Гущерова-Бойчева.
„Любимите марки“ се провежда за 11-та поредна година и е единствената потребителска класация у нас. В последното издание гласуваха над 40 000 души, които подкрепиха предпочитаните от тях брандове. В първия етап се включиха над 6 000 души, във втория – над 19 000, а в трети етап гласувалите бяха над 14 300.
За разлика от други класации, „Любимите марки” не разчита на жури при номинациите – те са свободни, основани единствено на потребителските предпочитания и не включват специални пазарни критерии. По този начин „Любимите марки” представя не експертното, а потребителското мнение за брандинга. Критерият, по който се излъчват марките в отделните категории, е броят на подадените гласове.
За първи път тази година награда получиха и бранд мениджърите, допринесли с работата си за развитието и налагането на съответната марка на българския пазар. За dm марката alverde наградата бе приета от Маркетинг мениджъра на dm България – В. Гущерова-Бойчева.
Във връзка с класацията „Любимите марки“ за 2019 година управителят на dm България Цонка Иванова-Терзиева заяви: „Ние сме много щастливи от спечелването на награди в три от категориите на класацията „Любимите марки“. Тези отличия са доказателство за подкрепата на всички верни фенове и редовни клиенти на нашите магазини, които се доверяват на продуктите от dm марките в ежедневието си. Те отдавна спечелиха доверието на хората в Западна Европа и се радваме, че и българският потребител оценява високо тяхното качество на разумна цена“.

Няма коментари:

Публикуване на коментар