Translate

сряда, 23 август 2017 г.

ИКЕА представи прожекция на Блок Кино в Перник



За първи път тази година по инициатива на ИКЕА филмовият фестивал Блок Кино събира перничани и гости на града, за да гледат заедно български филми на открито на 19 август  в парк “Централен”. Всички любители на българското кино настанени на удобни мебели от ИКЕА се насладиха на специалната прожекция на игралния филм “Кецове” и късометражната комедия "На червено". Прожекцията бе безплатна и отворена за всички жители и гости на града.
Kaкто на всички прожекции от програмата на Блок Документално кино в софийските квартали до момента, така и в Перник ИКЕА организира специален приключенски кът с продукти от лятната си колекция. Зрителите можаха да се снимат и да споделят снимката си в Instagram с #мястозаистории и #истинскихора, за да участват в томбола за награди, с които могат да продължат летните си приключения.
Разказвайки истински истории на истински хора с българско игрално и документално кино, инициативата на Блок Кино и ИКЕА въвлича зрителя в случки от реалния живот, а съпреживяването на емоциите на героите сближава хората от публиката на необичайни места под лятното небе. Tъй като мисията на ИКЕА е да прави местата за живот на многото хора по-добри, брандът застава зад фестивала за трета година и подкрепя гостуването му в нови места, за да доближи истинските истории до истинските хората в местата от ежедневния им живот.

Няма коментари:

Публикуване на коментар