Translate

понеделник, 8 май 2017 г.

„Крадецът на ябълки“ с официално изявление след кражбата на цял рекламен блок навръх 1-ви май



След голямата кражба на рекламния блок на 1 май по НОВА ТВ, от фокс офиса на Крадецът съобщиха, че той поема пълната отговорност за това деяние.
„Направи го в типичния си стил: открадна и пресъздаде напълно успешно тона, визията и посланията на няколко изключително разпознаваеми реклами в популярни категории: банкова институция; перилен препарат; паста за зъби; лекарство; телеком и грижа за пералната машина. За целта Крадецът стана главен герой в 6 телевизионни рекламни клипа и разпространи своето послание: Kрадецът на ябълки вече краде и вишни.“ – коментираха от фокс офиса на Крадецът.
Коментарът на самия Крадец за тази дръзка кражба бе лаконичен: „Вишновен съм! Тази година семейството ми се увеличи. Това, разбира се, доведе и до нуждата от още повече и по-мащабни кражби. Можете да ме цитирате: тази година играя на едро.“.
Дръзката постъпка послужи и като информация, че Крадецът на ябълки, който очевидно краде и вишни, вече се предлага в две различни разфасовки – бутилка от 500 мл и кен от 330 мл.

Няма коментари:

Публикуване на коментар