Translate

сряда, 26 октомври 2016 г.

Този сезон всеки ден ще e повод за Absolut нощ в новата платформа #АbsolutNights,



Тя ежедневно ще обявява различни нетрадиционни празници на сайта Abslt.bg.
Нощ на бъдещето, на MP3-ката, Smart нощ, нощ на храната, нощ на артиста, на черната котка,
на интернета, на aнимацията и на чеклиста са само част от празниците, които ще бъдат отбелязани в #AbsolutNights календара до края на октомври. Предназначението на сайта е да повдигне настроението, като обедини на едно място всички нетрадиционни празници, и да предложи на всеки свой посетител повод за празник навсякъде и по всяко време, като някои от най-интересните събития ще бъдат отбелязвани и с големи партита през предстоящия сезон.
Aбсолютното празнуване стартира на 21 октомври с Нощта на завръщане в бъдещето, тъй като на тази дата се случва нещо, което ще остане във филмовата история завинаги. Филмът “Завръщане в бъдещето” придобива култов статус още с появата си през 80-те и всеки, който го е гледал, мечтае да притежава своя хувърборд или машина на времето. Аbslt.bg предлага и варианти как да бъде oтбелязана тази нощ. За повече настроение, на сайта има и специално видео, вдъхновено от култовия филм, както и малко по-известни факти за него.
Следващата октомврийска причина за празнуване беше Smart нощ на 22 октомври и по повода Absolut подарява любопитни факти, с които можете да изпъкнете, звучейки начетено във всяка компания.
Нощта на храната на 24 октомври предизвика всички да си признаят прегрешенията, свързани със среднощно хапване, и предлага няколко малко по-здравословни идеи и рецепти за хапване в малките часове, както и с култови места за хапване след парти в София.
Следващият повод за Absolut нощ е 25 октомври и Нощта на артиста, която бе  представена с различните проекти на ABSOLUT, свързани с изкуство и с коничната бутилка ABSOLUT, вдъхновила редица артистични трансформации.
До края на годината следват още много поводи за Absolut нощи всеки ден, а скоро ще бъде обявен и повода за първото #AbsolutNights парти за този сезон.


Няма коментари:

Публикуване на коментар