Translate

четвъртък, 1 септември 2016 г.

LG ще представи на IFA 2016 последните си иновации при технологиите за грижа за дрехите



Сред новата серия от уреди ще могат да бъдат видени последната пералня TWINWash™, енергийно-ефективната сушилня Centum System™, комбинирания модел пералня със сушилня LG SIGNATURE, както и LG Styler.
Пералнята TWINWash на LG, с нов дизайн и 12-килограмова вместимост, е естетически повлияна от ултра-премиум пералнята LG SIGNATURE. Големият основен барабан се грижи за основното пране, докато TWINWash Mini може да бъде използван паралелно за пране на по-кратки програми. Ергономичното и елегантно устройство разполага със сензорен LCD дисплей, вграден в стъклената врата. Гладкото лакирано покритие от външната страна прогонва пръстовите отпечатъци и корозията.
За потребителите, за които са важни енергийната ефективност и издържливостта, линията перални машини, сушилни и комбинирани модели Centum System би била перфектното решение. Както пералнята, така и сушилнята предлагат степени на енергийна ефективност от  A+++ -60% и съответно A+++ -10%. С новата система амортисьори, абсорбиращи вибрациите, нивото на шум на пералните Centum System се свежда до изключително ниските 67dB1 в режим на работа. Двигателят с ниски вибрации Inverter Direct Drive, използван в новите перални машини на LG, е подкрепен от безпрецедентната в индустрията 20-годишна гаранция за качество.
Пералнята със сушилня LG SIGNATURE използва първата в индустрията технология с инверторна термопомпа, за да постигне енергийна ефективност от A-50% без това да се отрази на резултата от прането. Чрез добавяне на SmartThinQ сензор, който се контролира чрез Wi-Fi, потребителите на пералнята със сушилня LG SIGNATURE могат да получават известия за приключване на прането директно на своите смартфони.
Второто поколение LG Styler с технология LG TrueSteam™ с лекота дезинфекцира дрехите, премахва гънките и неприятните миризми, оставяйки дрехите със свеж аромат. Друга удобна функция е Moving Hanger, която внимателно разклаща дрехите и по този начин още по-ефективно изгражда гънките по време на цикъла на пара.  С технологията Easy Pants Crease Care панталоните ви винаги ще изглеждат така, сякаш са дошли право от химическото чистене.


Няма коментари:

Публикуване на коментар