Translate

четвъртък, 22 септември 2016 г.

European Business Awards: Мусала Софт е най-добрият работодател в България




Журито на Европейските награди за бизнес „European Business Awards„ за трета поредна
година удостои Мусала Софт с наградата „Работодател на годината“ (Employer of the Year). Конкурсът отличава добрите практики и иновативността на водещите компании в Европа на базата на постигнатото от тях през годината.
Мусала Софт вдъхновява и мотивира, предоставяйки широки възможности за кариерно развитие, повишаване на технологична експертиза, личностно и професионално израстване, поддържане на приключенския дух.“ – сподели Елена Маринова, Президент на Мусала Софт, по повод наградата. „Успяваме заедно. Работим по предизвикателни проекти, градейки бъдещето на ИТ света и се забавляваме покорявайки върхове.“, допълни Елена Маринова.
Мусала Софт е носител и на редица други признания през последните години - четири първи места в категория "Човешки ресурси" на конкурса Forbes Business Awards - 2011, 2013, 2014, 2015; две награди за принос в развитието на информационните и комуникационните технологии в четвъртото издание на "Наградите на БАИТ"; първо място в категория „Инвеститор в знанието“ на годишните награди за отговорен бизнес на Българския форум на бизнес лидерите (БФБЛ), победител в E-volution Awards 2016 в категория “Going Abroad” с най-иновативните съвременни практики в информационните технологии и др.

Няма коментари:

Публикуване на коментар