Translate

понеделник, 14 декември 2015 г.

С подаръците на LG –успехът по Коледа винаги е гарантиран



Коледа е тук едва след броени дни и ако не искате да оставите всичко за последния момент,
трябва от сега да се замислите какви подаръци ще сложите под елхата. Ето и няколко идеи, които със сигурност ще се зарадва.
Никой любител на киното и забавленията няма да остане безразличен пред един супер телевизор. Със своята извита форма и дисплей с диагонал от 138 см, LG 55EC930 изглежда не само удивително, но благодарение на своята революционната OLED технология, възпроизвежда по-ясна картина с високи контрастни нива и живи и ярки цветове.
LED проекторът на LG PF1000U Minibeam пък е способен да прожектира картина с размер от 254 см на едва 38 см разстояние от стената, като по този начин предоставя уникално кино изживяване дори и в малка стая. За перфектно кино изживяване и радост ще ви трябват само и малко пуканки.
За родителите, бабите, лелите, братовчедите или братята един стилен и бърз смартфон може да бъде отличен избор. Елегантен и стилен, новият LG G4 e достъпен и във вариант от естествена кожа.
LG Zero е перфектният подарък за тези, които търсят луксозен дизайн в съчетание с най-технологичната камера.
За тези, които обожават класическите форми със смарт подобрения LG Wine Smart комбинира класическа форма с иновативни решения. Говорителите на LG пък са идеални за всички членове на семейството, които са истински любители на музиката. За тези, които харесват свободата да говорят и слушат музика едновременно Bluetooth слушалките на LG са не само елегантни, но предоставят перфектен звук.
Кой не би се зарадвал на чистачка, която има еднократна такса и не трябва да й се казва всеки
път какво да прави? С новата роботизирана прахосмукачка на LG можете да зарадвате всяка домакиня в семейството. Интелигентна и достигаща до трудно достъпните ъгли, прахосмукачката робот почиства ефективно и цялостно, а благодарение на новата генерация II-SLAM камера чистенето е възможно вече и на тъмно.
Има и по-скъпи подаръци като перални, хладилници, климатици, да подсказвам ли още?. Изборът е ваш, а Коледа, както се казва вече чука на вратата.

Няма коментари:

Публикуване на коментар