Translate

понеделник, 7 септември 2015 г.

Притежателите на смарт телевизори LG с webOS 1.0 ще получат безплатна актуализация Value Pack Upgrade



Тя включва 4 от основните функции на най-новата версия на софтуерната платформа webOS    webOS 2.0 - My Channels, Quick Setting, Input Picker и Live Menu, които подобряват 
преживяванията, чрез по-интуитивно визуално оформление, по-удобни бутони за бърз достъп, по-кратко време за зареждане и по-бърза реакция при превключване между приложенията.
Функцията My Channels дава възможност на потребителите да имат по-лесен достъп до любимите си телевизионни канали, като създават връзка с тях през стартовата лента. Quick Settings позволява промяната в настройките на телевизорите с webOS да се случва без прекъсване на излъчването на телевизионната програма. Input Picker незабавно разпознава свързаните към телевизора смарт устройства и така те могат да се използват веднага. След актуализацията се подобрява и потребителският интерфейс на Live менюто, осигурявайки по-лесно и по-интуитивно търсене на съдържание.
 Актуализацията на webOS 1.0 ще бъде възможна от 21-ви септември. Притежателите на webOS 1.0 телевизори, които имат опция за автоматично актуализиране ще го получат автоматично. В случай че автоматичното актуализиране не е възможно, потребителите ще бъдат навигирани стъпка по стъпка през лесния процес на актуализация чрез изскачащи съобщения.

Няма коментари:

Публикуване на коментар