Translate

четвъртък, 20 март 2014 г.

Новите слушалкиMDR-ZXиMDR-EXса чудесен партньор за вашия смартфон или музикален плейър

Превъзходни звук, комфорт и стил



Пролетната линия слушалки на Sony предлага 11 нови MDR-ZXиMDR-EX модела – всички те, изработени за удобство при дълга употреба, осигуряват динамичен, мощен и прецизен звук. Няколко от продуктите разполагат и с вграден микрофон с дистанционно, за да се насладите на hands-freeтелефонни разговори през своя смартфон.
Серия MDR-ZX: слушалките тип „над глава” предлагат мощен звук независимо от музикалния източник.
Луксозните MDR-ZX750BNBluetooth® безжични слушалки комбинират изключителна звукова изолация, функция за елиминиране на околния шум и удобството на безжичното свързаване и слушане – страхотен начин да се освободите от досадните кабели.
Сложете леките, удобни MDR-ZX750BNи лесно свържете своя смартфон, таблет или компютър чрезBluetooth® връзка. А ако ползватеXperia™смартфон или таблет, или някакво друго устройствосNFC, е дори още по-лесно. Просто докоснете слушалките двата NFC чипа и безжичната връзка се осъществява мигновено.
Тези големи слушалки са с удобни възглавнички за ушите с 40 мм шпули и осигуряват кристален, детайлен звук с широк динамичен обхват. Вашето аудио изживяване е подобрено чрез цифрово елиминиране на шума, което блокира до 98% от околните звукове, изолирайки външните влияния. Вградената литиево-йонна акумулаторна батерия осигурява мощност за до 13 часа непрекъснато безжично слушане с включено елиминиране на шума. Слушалките разполагат и с вграден микрофон, който позволява лесно превключване между слушане на музика и провеждане на телефонни разговори докато сте в движение.
Ценен наследник на изключително популярните MDR-ZX300, елегантните и леки MDR-ZX310 надграждат всичко, което направи предшествениците им,известни по цял свят. Те са перфектният избор за безпроблемна ежедневна употреба със страхотно качество на звука, заедно с удобен сгъваем дизайн, който се побира лесно в пътната ви чанта. 30 мм шпули с мощни магнити вдъхват живот на ниските, средните и високите тонове. Ако сте на разходка навън или пък си почивате вкъщи, вие ще се радвате на гладък, балансиран, обгръщащ звук независимо каква музика слушате.
Друг ключов модел от същата линия слушалки от Sony еMDR-ZX610AP, наличен на пазара в четири цветови акцента. Оборудвани с мощна 40 мм неодимова шпула, с тези слушалки чувате всяка нота с изключителна чистота и висока чувствителност. Ако използвате MDR-ZX610APсъс смартфона си, безплатното приложение SmartKey – налично вGooglePlay – разширява функциите на вградените в слушалките микрофон и дистанционно управление. Персонализирайте функциите за дистанционно управление, за да управлявате разговорите и музиката си така, както желаете.
Серия MDR-EX: слушалките тип „тапи” осигуряват богат и качествен звук, и изключителен комфорт, дори при дълъг период на слушане.
 Пролетната линия на Sony от слушалки с тапи е водена от модела MDR-EX650AP. Новият дизайн разполага с 12мм EX шпула и бе променен за още по-удобно носене и още по-добър звук.
За корпуса и обновения звуков канал на MDR-EX650AP е използван твърд месинг.
Използвана при изработването на тромпети, саксофони и други духови инструменти, тази сплав от мед и цинк е високоценена от музикантите заради своята плътност, блестящ външен вид и акустични свойства. По-тежкаоталуминия, тя елиминира нежеланите вибрации и резонанс, за да осигури чисто и коректно възпроизвеждане на средните и високите честоти. Вграденият в кабела микрофон с дистанционно дава възможност да водите телефонни разговори през смартфона  си без да сваляте слушалките.
ЦветнитеMDR-EX110 иMDR-EX15 ви осигуряват достъпна първа стъпка към по-доброто качество на звука извън обикновените слушалки-тапи от комплекта на цифровия ви музикален плейър. Те също са налични и в ‘AP’ версия с вграден в кабела микрофон с дистанционно за удобни разговори през телефона ви.
Новите модели слушалки от цветните серии MDR-ZX и MDR-EX на Sony ще бъдат пуснати на пазара в Европа от април 2014 г.
Ключови характеристики:

Модел
MDR-ZX750BN
MDR-ZX610AP
MDR-EX650AP
MDR-EX110AP
Цветови варианти
Черно/Бяло
Черно/Бяло/Червено/Синьо
Месинг
Черно/Бяло/Червено
Тип
Затворени, динамични
Затворени, динамични
Затворени, динамични
Затворени, динамични
Начин на носене
С лента над глава
С лента над глава
Тапи
Тапи
Възбудител (мм)
40мм
40мм
12мм
9мм
Магнит
Неодимов
Неодимов
Неодимов
Неодимов
Капацитет
100mW
1000mW
100mW
100mW
Честота
(безжично A2DP) 20 Hz - 20,000 Hz (44.1kHz sampling)
8 Hz - 22,000 Hz (с осигурения кабел)
6 Hz – 25,000 Hz
5 Hz – 28,000 Hz
5 Hz – 24,000 Hz
Чувствителност
NCON : 102dB/mWс осигурения кабел
NCOFF: 101dB/mWс осигурения кабел
104 dB/mW
105 dB/mW
103 dB/mW
Импеданс
NCON : 23 ohmsс осигурения кабел
NCOFF: 50 ohmsс осигурения кабел
40 ohms при 1kHz
32 ohms при 1kHz
16 ohms при 1kHz
Дължина на кабела
-
1.2 м
1.2 м
1.2 м
Тегло (прибл.)
230 г
170 г без кабел
9 г без кабел
3 г без кабел
Предоставени аксесоари
Micro-USBкабел, свързващ кабел

Тапи: 4 размера (SS,S,M,L), кабелен регулатор, торбичка за носене
Тапи: 4 размера (SS,S,M,L)
 


 

Няма коментари:

Публикуване на коментар