Translate

сряда, 10 април 2013 г.

ГЕРБ: Ще повишим стандарта на живот

За разлика от всички партии на прехода ние в ГЕРБ доказахме, че не правим компромис с грешките, всеки носи отговорност за действията си, и не разпъваме политически чадър над никого. Точно заради това сме сигурни, че с подкрепата на гражданите ГЕРБ ще утвърди България като стабилен и предвидим международен партньор. Това се посочва в писмо на председателя на ПП ГЕРБ Бойко Борисов и заместник-председателя Цветан Цветанов, изпратено до областните и общински координатори на партията, кметовете и общинските съветници от ГЕРБ.
Основен приоритет на ПП ГЕРБ за следващите четири години ще бъде повишаването на стандарта на живот на българите и подобряването на конкурентоспособността на икономиката. Мерките, с които ще го постигнем, са реалистични и разумни.
Ще запазим плоския данък и няма да вдигаме други налози, се казва в писмото, цитирано от „Фокус“.  Ще работим за повече работни места, но чрез постигане на икономически растеж, а не чрез изкуствено наливане на пари от държавата.
Категорични сме, че няма да задължаваме поколенията след нас със заеми за текущи нужди, а ще инвестираме в растежа, за да стимулираме печалбите в икономиката ни. За да постигнем това, всички заедно трябва да осигурим максимално широка подкрепа сред всички граждани, която да се основава на честност и реализъм, се казва в писмото. Писмото е по повод успешно организираната и проведена Национална конференция на ПП ГЕРБ.

Няма коментари:

Публикуване на коментар