Translate

вторник, 27 ноември 2012 г.

Мадона се подлагат редовно на терапията Intraceuticals и Виктория Бекъм също



Шарън е и личен терапевт на младите изгряващи звезди от X Factor във Великобритания




Тя заедно с „зведните терапевти“- Джина Брук и Мишел Пек се грижи Мадона, Виктория Бекъм, Ева Лонгория, Наоми Кембъл да бъдат снабдени с продуктите на Intraceuticals, които са верни фенове на марката. Те използват терапията, за да запазят кожата си здрава и сияйна в ежедневието, както преди фотосесия или участие на червения килим.
Шарън Олдам е козметичен терапевт от световна величина с над 30 години практически опит.
През 2008 година се присъединява към компанията на австралийската марка Intraceuticals. Тя е неин верен фен и посланик на марката по света. В момента заема позицията Мениджър на образователния департамент на Intraceuticals за Европа.


-Шарън, как точно се грижите за участниците в X Factor Великобритания?
-Бяха привлечена от главния гримьор на шоуто да се грижа да лицата на участниците преди да им бъде нанесен грима преди всяко участие. Те редовно се подлагат на терапията Intraceuticals, която хидратира кожата в дълбочина и има мигновен ефект. Те просто я обожават! Серумите и домашната грижа, които са част от терапията, обаче са различни в зависимост от типа кожа и нуждите на всеки участник.
-Какво всъщност представлява терапията ?
-Intraceuticals включва терапевтичен клас кислород под налягане (иновативното е именно това), който помага активните частици -молекулите от серумите за хидратация да се доставят до дълбоките слоеве на кожата. Това прави методът единстеният по рода си, който е способен да разпространи хиалуроновата киселина на голяма площ без да има нужда от игли.Терапията е подкрепена и от уникален режим за домашна грижа, който поддържа ефекта от терапията.
-Вие какво ползвате лично и откога?
-За първи път открих Intraceuticals през 2004 година, когато бях на бизнес пътуване до Австралия. Направих си 6 процедури и си взех комплект за домашна грижа. Кожата ми изглеждаше по-добре от всякога. Любимата ми комбинация, която прилагам върху собствената си кожа е Атокселин последван от новия Intraceuticals+Booster. Също така ползвам подмладяващия дневен серум (Rejuvenate Daily Serum), който комбинирам с Rejuvenate+ Homecare Boosters. За околоочния контур използвам Rejuvenate Eye. Разбира се, не пропускам и хидратиращия и овлажняващия  гел. Предпочитам също така да използвам Атокселин дневен серум за частите от лицето, които са предразположени към мимически бръчки, като естествена алтернатива на Ботокса.
-С други думи Атокселин терапията на Intraceuticals е естествената алтернатива на ботокса и когато се прилага редовно намалява бръчките и фините линии до над 60% без да променя мимиките, нали така?
-Да, абсолютно правилно сте схванали. Важно е да спомена, че тази терапия не е рекламен трик. Има много звезди, които се поддържат сIntraceuticalsи ние имаме референции от тях, качени на сайта ни. Важно е да спомена още, че Intraceuticals не плаща на звездите да рекламират терапията.
-Кои нации имат най-хубава кожа?
-Тези, които живеят в умерен климат. Силното слънце не е полезно за кожата. Нещо, което намирам за странно е, че хората са склонни да дават милиони евро за дизайнерски дрехи, но се скъпят да плащат за грижа за кожата, а трябва да е обратното. В крайна сметка кожата е дрехата, която никога не можем да свалим. Тя никога не излиза от мода. Грижата за кожата е много важна. Тя създава първото впечатление за нас и не може да бъде прикрита.
-Какво ще посъветвате българските жени за хубава кожа?
-С една дума - Intraceuticals. Защото те не бива да се примиряват с по-малкото, когато може да имат най-доброто. Дехидратацията е основната причина за стареенето на кожата, а нито една друга процедура не хидратира кожата по-добре от Intraceuticals, защото тя освежява, хидратира, стяга и придава на кожата здрав вид и блясък Intraceuticals има просто невероятен подход към кожата.
-Шарън, благодаря ви и до нови взаимноползотворни срещи!
-И аз благодаря за този разговор.



 

 

Няма коментари:

Публикуване на коментар