Translate

сряда, 28 ноември 2012 г.

Най-досадни за силния пол са скандалджийките

Жените, които винаги търсят причина за скандал или постоянно критикуват, са най-досадни за силния пол, показва ново проучване. Тяхната приятелка или съпруга трябва да отговаря на няколко основни критерия:
№ 1 Да не е скандалджийка - това е най-омразното "качество" на жените.
№ 2 Да умее да шофира добре.
№ 3 и 4 Да не хърка и да готви вкусно.
№ 5, 6 и 7 Да затваря вратата, когато е в тоалетната, да е подредена и да не използва четката за зъби на партньора си.1/4 пък са недоволни, че жените им опитват да се месят в отношенията им с приятелите. 80% от мъжете пък са убедени, че идеалната жена не съществува. Половината от тях пък смятат настоящата си половинка за "правилния човек", с когото да прекарат остатъка от живота си. Изследването сочи още, че мнозинство от мъжете оценяват любимите си като перфектни на 67%. Най-честите оплаквания освен свързани с лош/скандалджийски характер са още поради липса на интерес към спорта и вманиаченост на тема чистота.
Жените обаче също имат  дълъг списък с качествата на идеалния мъж:  той трябва да е грижовен и да е готов да създаде семейство,  да харесва приятелките на жената, да има хубава прическа. Те мразят, когато мъжете не си мият ръцете след тоалетна, не помагат в миенето на чиниите, гледат прекалено много спорт и критикуват шофьорските им умения. Да незабравим и  за пиянските им изцепки или показване на мъжествеността им, чрез раздаване на юмручно право.....
Жените  обичат комплиментите, шоколадът и сексът.  39% от необвързаните жени лбиха заменили секса за бонбони, показват още резултатите от изследването на учени от университета на Кентърбъри в Нова Зеландия., съообщава  БГНЕС. 

Няма коментари:

Публикуване на коментар