Translate

петък, 30 септември 2011 г.

Безплатни прегледи за акне организира Дерматологична клиника „София”


Дерматолозите ще консултират страдащите от акне от 3 октомври до 3 ноември 2011 година.
Целта на инициативата е страдащите от акне както младежи, така и възрастни хора да получат достъп до специализирана дерматологична помощ и по този начин да се положат основите на последователна и ефективна терапия на засегнатата кожа. Прегледите са отворени за всички, които имат нужда от консултация и лечение на проблемна кожа вследствие на акне, независимо от тяхната възраст.
Според д-р Росица Денчева, един от водещите специалисти в Дерматологична клиника “София”, младите хора, които имат акне, много често не се съветват с лекар –специалист и правят следните основни грешки - прибягват до всякакви козметични процедури и ползват неподходящи за тяхната кожа лекарствени и козметични продукти. Така благодарение” на самолечението акнето вместо да бъде излекувано навреме се превръща в траен и неподатлив на терапия проблем.
Лекарите-специалисти обаче са категорични, че с помощта на дерматолога акнето може да бъде овладяно, а последиците от него - ограничени, за да не се превръщат младежките пъпки от дерматологичен в социално-психологически проблем.
Лекарите ще правят консултации всеки понеделник и сряда, но само след предварително записване на телефони: 02/ 472 1356 или 0879 051 503.
Възможно е и записване на място. Адресът на Дерматологична клиника „София” е ул. Бели мел №2А, кв. Дървеница – срещу Технически университет – София.

Няма коментари:

Публикуване на коментар