Translate

понеделник, 14 декември 2015 г.

Д-р Радина Денкова представи нов стандарт в лечението на над 30 дерматологични и естетични проблеми



Естетичният дерматолог д-р Радина Денкова, подчерта, че съвременната дерматология вече е немислима без лазерните и светлинни технологии, тъй като сега една розацея и
много други кожни проблеми се лекуват успешно само с помощта на апаратура. За да бъде успешна обаче една дерматологична практика, задължително трябва да има изпълнени две условия: професионална апаратура и добри специалисти. Но няма един лазер, който да третира всичко, както и има проблеми, които могат да бъдат повлиявани еднакво добре чрез различни технологии, уточни тя, по време на събитие в Aesthe Clinic Beauty, където бе презентиран нов стандарт в лечението на над 30 дерматологични и естетични проблеми благодарение на платформата М22 създадена от световн лидер в сферата на лазерните системи.
Д-р Десислава Лекова, специалист с над 10 годишен стаж в сферата на лезрната, клиничната и естетичната дерматология, представи платформата М22 и нейните три модула – IPL, Nd:YAG и неаблативната фракционирана система ResurFX, посредством които процедурите, сред които премахване на белези, пресни стрии и др., са бързи, безболезнени  и с дълготраен ефект.
С Optimal Pulse Technology с IPL на Lumenis се премахва неприятната червенина по бузите и носа, спукани капиляри по лице и тяло, различен вид пигментации, избистря се и изравнява тена на кожата, намаляват се порите, увеличават се плътността, еластичността и здравината. Освен това с този изключителен модул на апаратура още по-ефективно се премахва, както и нежеланото окосмяване по лице и тяло, така и белезите от акне, оперативни интервенции и повърхностни хемангиоми.
Nd:YAG 1064 nm лазерът от системата М22 пък е предназначен за обработване на мрежите спукани капиляри по краката, малките разширени вени с диаметър до 2 мм. и лилавите съдове по носа.
Третият модул от системата М22 – ResurFX 1565 nm е единствената истинска неаблативна фракционирана технология до момента. Предимството на тази уникална технология е, че едновременно има дълбочина на действие и бързо възстановяване. Само с едно минаване върху кожата може да се постигне необходимия ефект, докато при конкурентните апарати са нужни доста повече пасове, което предизвиква осезаем дискомфорт и болка при пациента. ResurFX е най-добрият за третиране на стрии, чудесно се справя и с белези от акне, както и други видове белези.

Няма коментари:

Публикуване на коментар