Translate

събота, 20 април 2024 г.

Xiaomi Fan Festival 2024 стартира в България със специални промоции и подаръци

 

От 17 април до 7 май феновете на бранда могат да закупят някои от любимите си продукти на промоционални цени в Xiaomi магазините

 

 

Xiaomi в България обявява началото на годишния Xiaomi Fan Festival 2024 /XFF/.
Фестивалът се провежда всяка година през месец април, отбелязвайки основаването на компанията на 6 април. През 2024г. се отбелязва 14-тата годишнина от основаването на Xiaomi, а фестивалът се провежда под мотото "Нашият емблематичен момент", насърчавайки феновете да си припомнят споделените моменти, прекарани заедно, докато с нетърпение очакват онези, които предстоят.

Чрез Xiaomi Fan Festival компанията отбелязва празника заедно със своите фенове от цял свят, предоставяйки им ексклузивни промоции и активности в знак на благодарност за тяхната подкрепа.

Специални промоции и подаръци за най-големите Xiaomi фенове

От 17 април до 7 май 2024 г. оторизираните Xiaomi магазини в Paradise Center, ниво 0 и Sofia Ring Mall, етаж 1 очакват най-големите фенове на Xiaomi, които да зарадват със специални промоции и подаръци по случай Xiaomi Fan Festival 2024.

Сред промоционалните продукти се откроява смартфонът Redmi Note 13 Pro+ 5G – едно от най-новите допълнения към колоритната серия Redmi Note 13, които бяха обявени по-рано през тази година. Устройството привлича вниманието на всички фенове на мобилните технологии с флагман характеристиките си, 200 MP камера и пастелните пролетни цветове, в които се предлага. По време на Xiaomi Fan Festival смартфонът ще се предлага на цени от 789,99 лв. за 8GB+256GB и 899,99 лв. за 12GB+512GB.

Други устройства, с които потребителите могат да се сдобият на специални цени, са някои от най-новите и любими на потребителите Xiaomi смарт продукти. Сред тях са най-новите предложения на бранда за смарт часовник - Xiaomi Watch 2 /на промоционална цена от 399,99 лв./и Redmi Watch 4 /на промоционална цена от 169,99 лв/. Разбира се, от Xiaomi са помислили и за феновете на музиката, които нямат търпение да се потопят в любимите си музикални ритми с последното музикално предложение на бранда - слушалките Redmi Buds 5 Pro, които могат да бъдат закупени по време на Xiaomi Fan Festival на промоционална цена от 129,99 лв.

Не на последно място, специално внимание е обърнато и на най-верните помощници в домакинската работа. Почистването не е най-любимото задължение вкъщи, но става по-приятно с помощта на Xiaomi и вертикалната прахосмукачка Xiaomi Vacuum Cleaner G10 Plus EU (на промоционална цена от 539,99 лв) и прахосмукачката робот Xiaomi Robot Vacuum S10+ EU. От Xiaomi са помислили и за феновете на технологиите и вкусната храна, които до 7 май имат възможността да се сдобият с Mi Smart Air Fryer 3.5L EU на специална промоционална цена от само 144,99 лв.

И това не е всичко. Освен със специални промоции, Xiaomi в България отбелязва Xiaomi Fan Festival 2024 и със специални подаръци. Всеки клиент, закупил Xiaomi продукти на стойност над 50 лв. от оторизираните Xiaomi магазини, получава възможността да завърти колело на късмета, което да му покаже дали печели Xiaomi раница, чадър, чаша или бележник.

Всички промоционални устройства и общите условия на кампанията можете да прочетете тук.

Специално устройство за специален повод

В чест на тазгодишния XFF, Xiaomi представи специална версия на смартфона Redmi Note 13 Pro+ 5G, която се присъединява към серията Redmi Note 13.1 Ексклузивното устройство се отличава със заден панел в цвят Mystic Silver и логото на Xiaomi Fan Festival.

Създаден чрез сложен процес на проектиране, задният CMF включва основа от сребристо фолио, покрита със стъкло. Върху корпуса е поставено логото, старателно изработено с помощта на нанолитография. Резултатът е пречупващ ефект, чрез който логото „оживява“ с хипнотизираща игра на светлина и сянка. Устройството се предлага в ексклузивна кутия със сребрист релеф и лого, както и със специална визия за екрана на телефона, който перфектно допълва сребристия му гръб. Лимитираният вариант на Redmi Note 13 Pro+ 5G не само отбелязва технологичните постижения на Xiaomi, но и дава възможност на феновете да се почувстват още по-специални и близки с марката.

Моделът ще се предлага в оторизираните магазини на бранда в България във вариант 12GB + 512GB.

 

Няма коментари:

Публикуване на коментар