Translate

понеделник, 15 април 2024 г.

До 30% по-ниски цени на над 500 продукта отбелязва Lidl през април спрямо същия период на 2023г.

Сред стоките присъстват млечни продукти, брашно, олио, захар, ориз, колбаси и прясно месо, бебешка храна и козметика

 

 

През април цените на над 500 разнообразни хранителни и нехранителни продукта в Lidl са с до 30% по-ниски в сравнение с април 2023 г. Намалението не е част от акция или промоция и включва както храни, които са част от ежедневното меню – млечни продукти, брашно, олио, захар, ориз, месо, така и важни стоки за най-малките.

За да се улесни максимално пазаруването, тези продукти са обозначени със специална стрелка и могат да бъдат лесно открити на рафтовете във всичките 127 магазина на веригата.

„Намалението на цените обхваща основни хранителни групи, които са неизменна част от ежедневния пазар на потребителите. Това е нашият принос за омекотяване на инфлационния натиск и още един начин да предоставим на потребителите възможност за бюджетно пазаруване на проверени и качествени продукти”, каза Драгомир Илиев, управител „Стоково снабдяване и Маркетинг“ в Лидл България.

Намалението е извън текущите акции и промоционални активности, които веригата предлага. Наред с всички седмични оферти на Lidl, потребителите могат да се възползват и от различни промоции и купони в приложението Lidl Plus, които могат да им спестят над 100 лв. в рамките на месец.

 

 

 

Няма коментари:

Публикуване на коментар