Translate

събота, 2 март 2024 г.

Първа двойка напуска “Един за друг” 5 този уикенд

 

 

Тази седмица зрителите ще станат свидетели на първата елиминация в пети сезон на “Един за друг”. След като миналата неделя Ивайло и Христина от Костинброд получиха втори шанс, в епизода снощи от 20:00 часа по NOVA те разчитаха на щедростта на другите двойки във Вилата на любовта, за да се върнат в играта.

Първото индивидуално изпитание за седмицата тества уменията по плуване на жените, които трябваше да събират малки жълти патета в басейна на Вилата на любовта. Върху тях са изписани досадни женски навици. Мъжете отново залагаха, а като част от играта им се наложи да изстискват дамите, облечени в костюми на огромни гъби за баня.

В епизода тази вечер задачата пред мъжете ще е привидно свързана с домакинска работа, но всъщност ще тества колко добре слушат и разбират какво им казват жените им. Предизвикателството за двойки в неделя ще изпита знанията на участниците, които ще отговарят на въпроси преди опасен сблъсък с бомба, която може да застраши последните в класацията. И двете игри ще предложат много забавни моменти за зрителите.

 

Няма коментари:

Публикуване на коментар