Translate

четвъртък, 29 февруари 2024 г.

LG представя нова серия кухненски уреди Signature Kitchen Suite Transitional на KBIS 2024

Висококачественте кухненски уреди за вграждане, предлагани от компанията, осигуряват по-висок кулинарен стил на живот с усъвършенствана технология и модерен дизайн

 

 

LG Electronics ще представи разнообразна гама от луксозни кухненски уреди за
вграждане на изложението 2024 Kitchen & Bath Industry Show  /KBIS/, което ще се проведе в Лас Вегас, САЩ, от 27 до 29 февруари 2024г. В центъра на вниманието ще са новите уреди от серия Signature Kitchen Suite на компанията - включително комбинираната вградена фурна, двойно вградена фурна и единичната фурна с иновативна технология Gourmet AI™, които се отличават с изтънчен дизайн и интелигентна функционалност.

Смела изтънченост с модернизирани кухни за вграждане

С пристигането си новата серия Transitional бележи значително подобрение на гамата от кухненски уреди Signature, които продължават да определят стандартите за елегантен минимализъм, сдържан лукс и изключително качество. Присъединявайки се към съществуващата гама Professional Series /Traditional/, новата серия е създадена в отговор на нарастващите предпочитания на потребителите към преходен и съвременен дизайн на кухнята.

Уредите от серията Signature Kitchen Suite Transitional се отличават със сатинирана неръждаема стомана обгърната от елегантно, кадифено матово покритие, което подобрява обсатновката в кухнята. С шикозен, минималистичен външен вид, уредите от серия Transitional са оборудвани с по-тънки дръжки от тези, които се срещат при моделите от серия Professional. Дизайнерското решение да се премахнат конвенционалните копчета за управление, също допринася за по-елегантното усещане.

Селекцията уреди за вграждане Signature Kitchen Suite Transitional Series, представени на KBIS 2024 включва хладилници с френски врати, колонен хладилник, колонен охладител за вино, съдомиялни машини, фурни за вграждане и др. Огромният асортимент от уреди демонстрира ангажимента на бранда да предостави на потребителите широк асортимент от първокласни продукти, които да допринесат за постигането на мечтаната кухня.

Подобрено готварско изживяване с усъвършенствана технология Gourmet AI

Дебютиращите на тазгодишното изложение фурни за вграждане Signature Kitchen Suite, оборудвани с Gourmet AI, осигуряват подобрено кулинарно изживяване. Иновативната технология Gourmet AI на компанията е в състояние да разпознае съставките, които потребителят има под ръка, и съответно да предложи най-подходящата рецепта, която да бъде приготвена чрез една от 80-те опции за автоматично готвене. Благодарение на вградената във фурната камера с висока разделителна способност, потребителите могат да наблюдават дистанционно процеса на готвене чрез приложението ThinQ™. Иновативната камера на LG дава възможност за функции като запис на времеви интервал и възможност за заснемане на снимки за онлайн пространството. Освен това, активирането на ThinQ Care означава, че потребителят може да се наслади на непрекъснати подобрения на фурната.

Друга високоефективна иновация от Signature Kitchen Suite е конвекционната фурна Steam-Combi, която безпроблемно интегрира функциите за готвене на пара и конвекция за постигане на изключителни гурме резултати. Конвекционната система Steam-Combi осигурява бързо и равномерно готвене, като използва естествените свойства на парата, за да запази качествата на вкуса, текстурата и външния вид на храната. Без да се налага предварително загряване, режимът на фурната за готвене с пара „sous vide“ позволява приготвянето на възхитителни ястия, които са сочни и меки отвътре и хрупкави отвън.

Нещо повече, фурните от серията Transitional могат да се похвалят с подобреното стъкло InstaView™ на LG, което позволява на потребителите да виждат вътре, без да се налага да отварят фурната.

Първокласни кухненски уреди, предназначени за разнообразни кулинарни стилове и пространства

Другите иновации в Signature Kitchen Suite, представени на KBIS 2024, включват 48-инчови кухненски уреди, които могат да бъдат цветово координирани, за да се съчетаят със съществуващите шкафове, както и 36-инчов хладилник с френски врати, предназначен за по-малки пространства. Разнообразната гама от ултра-премиум

решения за вграждане на LG предлага на всеки клиент възможността да създаде кухня, която наистина въплъщава личния му стил и отговаря на нуждите на уникалния му кулинарен начин на живот.

 

Няма коментари:

Публикуване на коментар