70 различни вида очакват любителите на сладоледа
Лятото в Lidl продължава с пълна сила. Към различните грил предложения, веригата предлага богат избор от 25 вида бира от собствените си марки, както и разнообразие от сайдери, нискоалкохолни и безалкохолни предложения, с които всеки може да разхлади лятната трапеза, за наистина незабравими моменти със семейството и приятели.
За любителите на пивото изгодните предложения включват различни вкусове –
от премиум пилзнер и пшеничена бира на Perlenbacher, през по-достъпната марка Deep, която се предлага в различни вкусове до крафт бирата Steam Brew. Тя също се предлага в няколко разновидности и се разпознава лесно по цветните артистични кенчета, всяко от които пресъздава историята на различен герой.
Почитателите на пенливите напитки имат възможност да избират измежду няколко вида с марка Allini. Пенливо полусухо розе, Просеко Фризанте или Розе просеко спуманте ще направят всеки момент специален, независимо дали сте край морския бряг или на балкона у дома. Асортиментът допълват още готови алкохолни и безалкохолни коктейли в различни вкусове.
Безалкохолните напитки на веригата под марката Solevita също внасят свежест с разнообразие от вкусове. Соковете от ябълка, портокал, и комбинация от боровинка и червена боровинка, са допълнени и от над 70 вида сладоледени изкушения за наистина прохладно лято. Сладоледите собствена марка на веригата се отличават с високо качество и несравним вкус на разумна цена. От Lidl са помислили за всички с различни вкусове от обикновен ванилов до шамфъстък или солен карамел, както и за децата, които имат възможност да се насладят на забавни сладоледи с любими свои анимационни герои като “Пес патрул” “Peppa pig” или “SpongeBob SquarePants”.
Веригата продължава да мисли за своите потребители, като предлага разнообразие от отстъпки, намаления и различни купони в приложението Lidl Plus, с което да направи пазаруването още по-бюджетно и лесно.
Повече информация за летния асортимент на Lidl, можете да откриете на https://www.lidl.bg/lubimo/lyato.
Няма коментари:
Публикуване на коментар