Translate

неделя, 12 юни 2022 г.

24Kitchen - Корнуол с Рик Стайн, сезон 2

Премиера: 15 юни 2022 г. от 14:30 ч.

Излъчване: От понеделник до петък от 14:00 ч.

 

 

Рик Стайн отново ни отвежда на пътешествие, изпълнено с преживявания и открития, около любимия си роден окръг Корнуол, мястото, в което е живял през по-голямата част от живота си и което му е дало вдъхновение за почти всичко, което прави.

В тази втора порция от популярната поредица Рик ще ни поведе по по-малко познати пътища до любимите си места, с внимание към храната, историята, музиката, изкуството, културата и дивата природа, които обича толкова много. Той ще отпразнува хората, които поддържат келтския дух жив и ще ни запознае с приятелите си,  които споделят страстта му към това уникално място на Британските острови.

По пътя Рик ще ни запознае с някои биографични моменти и ще сподели подробности от живота си в Корнуол и как той е повлиял на него и семейството му от поколения.

И разбира се, поредица с Рик Стайн няма как да е завършена без кулинарни приключения. И тази не прави изключение, тъй като той проследява някои от най-добрите производители на храни в региона, като ще ни вдъхнови и с някои от своите ястия.

 

 

 

Няма коментари:

Публикуване на коментар