Translate

вторник, 14 септември 2021 г.

Новият семеен сериал „Татковци“ стартира на 20 септември по bTV

Историите на четиримата бащи ще забавляват зрителите всеки делник от 18.00 часа

 

 

Една от най-мащабните български продукции в областта на телевизията – сериалът „Татковци“ – тръгва на 20 септември по bTV и ще се излъчва всеки делничен ден от 18 часа. Зрителите на телевизията ще могат да проследят първия сезон на сериала в ранния праймтайм, където медията ще заложи на първокласно съдържание с много високо качество, предназначено за най-широката семейната аудитория. 

За високото ниво на реализацията на съвместната продукция на bTV и Dream Team е изградена близо 2 декара снимачна площадка. Декорът на сериала включва 11 различни сета /пресъздаващи домовете и работните места на героите/ и е пригоден за целогодишна работа. „С екипа на практика ще живеем тук по време на снимки,“ разказва продуцентът Евтим Милошев.

Едновременно актуален и комичен, сериалът представлява свеж прочит на идеята за бащинството  и за семейството в модерния свят. Историята проследява животите на четирима бащи с различен социален, семеен и житейски статус. В ролите на модерните татковци ще се превъплътят едни от най-добрите и актуални наши актьори Филип Буков /в ролята на Алекс/, Стоян Дойчев /в ролята на Радо/, Павел Иванов /в ролята на Тодор/ и Христо Пъдев /в ролята на Слави/, а героите им без съмнение ще се превърнат в любимци на аудиторията. Ролите на дамите, които успешно объркват живота на четиримата приятели, са поверени на Стефани Ивайло, Жаклин Георгиева, Кейт Никълс, Силвия Драгиева и Кристина Верославова. Децата, за чието внимание, любов и уважение ще се борят четиримата герои ще бъдат изиграни от Филип Николов, Елис Бакалова, Емилия Рачева, Иван Николов, Мартин Митков, Калоян Илиев и Ая Алексиева. В отделни епизоди към актьорския състав се присъединяват и много гост-звезди.

Най-новият семеен сериали разказва за четирима съвременни татковци, които се оказват в различни житейски ситуации. Единият от героите – Слави /Христо Пъдев/, има патриархално, класическо семейство, в което жената се грижи за дома и фамилията. Радо /Стоян Дойчев/ е разведен, има втори брак и постоянно се опитва да угоди на жените в живота си. Алекс /Филип Буков/ - най-успелият финансово и професионално от четиримата - е изненадан от новината, че е баща и има дете, а четвъртият член на групата на татковците е вдовецът Тодор /Павел Иванов/, който трябва да изгради отново живота си и този на своето дете. По един приятен и забавен начин в сериала са вплетени всички възможни модели на модерни семейни взаимоотношения, което прави епизодите автентични и много интересни, разкриват още от екипа.

 

 

Няма коментари:

Публикуване на коментар