Translate

сряда, 18 август 2021 г.

Усъвършенстваният LG Channels с нов интерфейс и по-голям избор на безплатно премиум съдържание

Сред подобренията са преработения интерфейс и популярното K-съдържание

Изживяването е още по-приятно с LG Smart телевизорите

 

 

LG Electronics /LG/ надгражда своята безплатна първокласна услуга за стрийминг на съдържание LG
Channels, за да осигури подобрено изживяване при гледане на клиентите на LG Smart TV. В допълнение към преработения потребителски интерфейс, надстройката въвежда повече канали и по-широк спектър от съдържание, на което зрителите могат да се наслаждават, включително популярно
K-съдържание, филми, спорт, музика и новини, увеличавайки сегашните си над 1600 канала до 1900.*

С удвояване на броя и времето за гледане на LG Channels в сравнение с миналата година, LG разширява глобалната наличност на LG Channels от 14 на 25 държави, като така ще утрои европейското си покритие до края на годината. LG Channels ще е налично и в повече от 30 марки смарт телевизори, задвижвани от собствената телевизионна платформа webOS на LG, включително Motorola, JVC, Polaroid и MASTER-G.

Новият интерфейс на LG Channels е предназначен да помогне на потребителите да се ориентират по-интуитивно и по-лесно с подобрена функция за препоръчване на съдържание, която анализира предпочитанията за гледане, за да предложи най-доброто от голямата си библиотека с безплатно съдържание. Интерфейсът е достъпен за модели на смарт телевизори на LG, работещи с webOS версии 5.0 и по-нови, като скоро ще е налична версия за webOS 3.0 до 4.5. Приложението LG Channels за смартфони ще стартира по-късно тази година, започвайки от Северна Америка, предоставяйки на потребителите друг удобен начин, по който да се наслаждават на съдържанието.

С партньорството на LG с южнокорейската компания за дигитални медии - NEW ID, LG Channels добавя завладяващо K-съдържание към библиотеката си от 2020 г. Като част от разширяването на услугите си, LG ще стартира повече канали и ще разшири наличността им в повече държави. Първокласният корейски филмов канал NEW K.MOVIES стартира в Европа и скоро ще бъде достъпен в Северна Америка и Мексико, където се наблюдава силен интерес към съвременната корейска култура.

LG ще продължи да разширява сътрудничеството си с водещи световни и местни доставчици на съдържание, за да обогати гледането на съдържание на телевизори LG, като допълнително ще разнообрази своето програмиране за нова аудитория с канали като Rakuten Viki, OnDemandChina, BABY SHARK TV и Kids Pang TV. Rakuten TV, вече налична в LG Channels на големите европейски пазари, предлага най-добрата селекция от съдържание от различни категории, включително комедия, екшън, драма и Rakuten Stories. Приложението Rakuten TV е достъпно бързо и удобно чрез специален клавиш на най-новото дистанционнно LG Magic Remote.

Освен това, повече от 100 телевизионни канала на Pluto TV ще се присъединят към каналите на LG по-късно тази година в избрани страни в Европа и Латинска Америка. Pluto TV предлага уникални местни и международни канали за всички интереси и възрасти като Pluto TV Action, Masterchef, Pluto TV Cinema, Telenovelas на Pluto TV и Pluto TV Anime.

Благодарение на партньорството на LG с Amagi за разпространение, глобалният център за музика и култура на известния продуцент Куинси Джоунс Qwest TV ще стартира на телевизорите LG във Франция, Германия, Испания, Италия, Бразилия и Мексико до края на 2021 г. Като допълнителен бонус местни услуги като Hollywire ще са налични в Бразилия и Мексико, докато испанските зрители ще могат да се насладят на TV UP.

 

 

Няма коментари:

Публикуване на коментар