Translate

петък, 7 май 2021 г.

Смъртоносната мистерия в „Отдел Издирване“ се разплита

Койна Русева и Тото от „Скандау“ стават част от криминалната поредица тази вечер от 22:00 ч. по NOVA

 

 

Коварни разкрития за миналото, опасни ситуации и напрегнати моменти ще приковат вниманието на
зрителите в новия епизод на „Отдел Издирване“ тази вечер. Разобличаването на човека, който се крие зад компанията „Евридика“, и нападението над психолога Радо Йорданов /Иван Бърнев/ шокира всички в Отдела. Опитните полицаи начело с Камен Петков /Юлиан Вергов/ не губят време и активизират светкавично издирването, но този факт няма да убегне на Петър /Роберт Янакиев/. Изкусният манипулатор решава да заведе Ралица /Ана Пападопулу/ и Катя /Калина Узунова/ на тайно място, където никой не може да ги открие. Под какъв претекст ще отведе семейството си далеч от всички и какво предстои да се случи? Ще разбере ли Ралица най-накрая каква е истинската същност на мъжа, с когото е живяла дълги години, предстои да стане ясно тази вечер от 22:00 ч. по
NOVA.

Междувременно обстоятелствата за Нера Павлович /Ива Михалич/ отново ще се променят след като „Саламандър“ предприема непредсказуеми стъпки за постигане на целта си. Агентът на Европол ще се озове опасно близо до организирания синдикат в различни държави, който дълго време опитва да разобличи. Готова ли е Нера да плати високата цена, за да се доближи до истината и ще има ли смелост да вземе тежко решение какво да предприеме в критичната ситуация?

В новия епизод към звездния актьорски състав на криминалната поредица ще се присъедини актрисата Койна Русева. Зрителите ще видят и още едно познато лице - рап изпълнителят от „Скандау“ Йонислав Йотов – Тото. Каква ключова роля ще имат двамата в голямата конспирация в „Отдел Издирване“? Това ще стане ясно тази вечер точно в 22:00 ч. по NOVA.

 

 

 

Няма коментари:

Публикуване на коментар