Translate

петък, 7 май 2021 г.

Опасна ревност избухва между Марияна и Христо в “All Inclusive“

 

 

Премеждията на веселата компания от “All Inclusive” продължават и в следващия епизод на комедията тази  вечер по NOVA. Семействата искат да се насладят на зимната си ваканция, но някои от героите са се оплели в куп трагикомични обстоятелства, които не им дават мира.

Шокиращата загуба от залозите за футболния мач кара Христо /Ненчо Балабанов/ спешно да реши как да възстанови пропилените средства, без това да стигне до Марияна /Елена Атанасова/. Тя вече е подозрително настроена към него, след като констатира, че е свалил брачната си халка. Спомените я връщат назад във времето към една негова кратка забежка, която едва не разби цялото им семейство. Опарила се веднъж, Марияна не иска да изживее втори път същия ужас и е готова на всичко, за да провери дали в съмненията й съществува доза истина. Опитвайки да избегне назряващия конфликт, Христо спешно трябва да си откупи обратно оставената в заложна къща халка, но това се оказва нелека задача, която го завихря в неподозирани проблеми и изисква определени жертви.

След недоразумението със залятата с вино сватбена рокля, напрежението между Пламен /Любен Кънев/ и Евдокия /Нели Монеджикова/ нараства с часове. Отчаяната булка е категорична – този човек няма място на сватбата след всичко, което й причини. Елена /София Маринкова/ и Чефо /Любомир Бъчваров/ напразно се опитват да я вразумят. Двамата нямат друг изход и влизат в таен заговор, за да сдобрят скараните тъща и зет. Има ли шанс планът им да сработи или отношенията между враждуващите страни са безвъзвратно погубени?

Денис /Симеон Ангелов/ не оставя Стефани /Дебора Жечева/ да скучае в Банско. Хлапето е готово да измисли какви ли не щури забавления, за да развесели гостенката от Канада. Двете деца се чувстват чудесно на снежните писти, където се учат да карат ски с помощта на Явор /Юлиян Малинов/ и Мартин /Алекс Иванов/. Неприятна изненада обаче внезапно ще помрачи радостта им. Какво ще се случи и дали ще намерят бързо и правилно решение за бедата си?

Играта “Истината или пиеш“ събаря и тримата участници в нея. Двамата конкуренти Емил /Явор Борисов/ и Парушев /Петър Калчев/ прекаляват с чашката и геройски заспиват, минути преди да са разбрали отговора на най-важния за тях въпрос – кого харесва чаровната певица Калина /Рада Кайрякова/. Тя им е приготвила изненада, която ще ги отведе сред тайните на местната кухня в Банско. Но кулинарното пътешествие ще има неочакван за всички завършек. Какъв е той - ще стане ясно, в новия епизод на “All Inclusive”,  довечера от 21:00 ч. по NOVA.

 

Няма коментари:

Публикуване на коментар