Translate

вторник, 16 март 2021 г.

Официалната биография на Илън Мъск вече е в Storytel

“Илън Мъск: PayPal, Tesla, SpaceX и походът към невероятното бъдеще” достига до потребителите на Storytel с гласа на Ники Кънчев

 

 

От 13 март 2021г. аудио библиотеката на Storytel се обогатява с дългоочаквано заглавие. Единствената
официална биография на дръзкия бизнес предприемач Илън Мъск, вече може да бъде слушана в популярната аудио стрийминг платформа на български със специалното участие на Ники Кънчев /водещ на “Стани богат”/. Той споделя, че за него биографията на най-богатия човек в света е един “съвременен учебник”. А технологиите променят всичко и това се случва пред очите ни.

„Мъск е един от хората, който ще ви поведе на това приключение. Ще тръгнете от Южна Африка, където е роден, ще отидете до Канада, където е отишъл с една раница и с двеста долара, ще минете през Силициевата долина, през Чикаго, за да стигнете до мечтата му и до Марс”, разказва той за преживяването, което предлага аудиокнигата.

В процеса по създаването наИлън Мъск: PayPal, Tesla, SpaceX и походът към невероятното бъдеще участие взима и самият бизнесмен. Информацията за книгата е написана след повече от 50 часа разговори с Мъск и интервюта с около 300 души. Биографията разкрива житейския път на едно момче с нелеко детство от ЮАР до световния бизнес елит. Авторът на биографията е журналистът Ашли Ванс. Той разказва историите на различните компании, ръководени от Илън Мъск, сред които и PayPal, Tesla, SpaceX, и визионерския подход на предприемача към създаването на едно различно бъдеще. Аудиокнигата представя и интригуващи истории, разказани от разочаровани служители или хора от обкръжението на Мъск.

Българските потребители на Storytel имат възможността да проследят развитието на живота и кариерата на Илън Мъск, разказани от журналистът и радио водещ Ники Кънчев. “Toва беше едно от най-интересните преживявания за мен през изминалата година”, споделя Ники Кънчев в специално видео за платформата. “Исках хората да настръхват, като слушат книгата, както аз настръхвам като чуя изречението на Ашли Ванс: Тук Tesla e на крачка от провала. Мъск е физик, химик, отличник. Винаги съм искал отличниците да са герои.”

Блестящият и прагматичен ум, смелото въображение, в комбинация с усърдна работа са верни партньори

на Илън Мъск във всяка иновация. Биографията на предприемача, инженер, изобретател, инвеститор и милиардер е една мотивираща история за всеки, който започва ново бизнес начинание и един “съвременен учебник”, както самият Ники Кънчев го нарича.В категориите “Биографии”, “Самоусъвършенстване” и “Бизнес и икономика” на Storytel можете да откриете още много интересни истории на вдъхновяващи личности, бизнеси и идеи и още над 200 000 заглавия на български и английски език.

 

 

Няма коментари:

Публикуване на коментар