Translate

понеделник, 23 декември 2019 г.

"Българската Коледа" в подкрепа на нуждаещите се деца


Тазгодишното издание е под надслов „Да дарим бъдеще на болните деца“ и има за цел да осигури високотехнологична медицинска апаратура за диагностика, лечение и рехабилитация на нуждаещите се деца. Седемнадесетото издание на благотворителната инициатива „Българската Коледа“ ще се проведе под патронажа на президента Румен Радев и неговата съпруга Десислава Радева.
Водещи на спектакъла в Народния театър ще бъдат актьорите от сериала на NOVA „Откраднат живот“ Наум Шопов и Петър Милошев. В подкрепа на каузата на сцената ще излязат изпълнителите Миро, Орлин Горанов, Графа, Любо Киров, Люси Дяковска, Фондацията, Теодосий Спасов, Веско Ешкенази, Виктория Георгиева, Печенката и Деси Тодорова, Еделина Кънева, танцьорите Джорджия Кънчева и Антон Кандауров, вокална група Бон-Бон, Детски хор на БНР и солисти от Северняшкия ансамбъл.
Лицата на NOVA Ани Салич, Аделина Радева, Мирослава Иванова, Мартина Ганчева, Невена Василева, Гергана Малкоданска, Валерия Видева, Ивомира Пехливанова, Николай Дойнов, Виктор Николаев и Христо Калоферов ще призоват зрителите за съпричастност и подкрепа на децата в беда. Те ще бъдат в компанията на певицата Поли Генова, директора на Народния театър Мариус Донкин, актьорите Бойка Велкова, Радина Кърджилова, Диана Димитрова, Деян Ангелов, Дарин Ангелов, журналистите Диана Алексиева, Марина Матева, Цветелина Абрашева, Филипа Иванова, Флорина Иванова, Кристина Газиева и д-р Неделя Щонова, както и на Националния ансамбъл по художествена гимнастика.
пектакълът „Българската Коледа“ се реализира от екипa на "Dream Team Productions".
Допълнителна информация за "Българската Коледа", както и начините, по които може да бъде направено дарение, са посочени на страницата на благотворителната инициатива: www.bgkoleda.bg

Няма коментари:

Публикуване на коментар