Translate

неделя, 21 юли 2019 г.

Международният институт Monde Selection отличи с най-престижното и високо отличие продукти на Загорка АД


Ариана Лагер, Ариана Тъмно и Загорка Специално със златни медали и трофеи за качество в конкуренция между 3000 продукта на над 1000 компании от 90 страни

За поредна година Международният институт Monde Selection отличи продукти на ЗАГОРКА АД в световната класация World Quality Selection 2019. Ариана Лагер, Ариана Тъмно и Загорка Специално отново впечатлиха журито и получиха златни медали и сертификати за най-високо качество в престижните международни награди, популярни като „Нобелови награди за храни и напитки“. Продуктите на ЗАГОРКА АД се пребориха за отличията в оспорвана надпревара сред близо 3000 продукта на над 1000 компании от 90 държави. В допълнение трите продукта получиха и Международни трофеи за високо качество, благодарение на постигнатите златни отличия в своята категория през последните три години.
„Горди сме, че за поредна година затвърждаваме високото качество на предлаганите от нас продукти, отново оценено на световно ниво. Това е високо признание за усилията на целия ни екип и поредната стъпка в стратегията ни винаги да отговаряме на завишените изисквания на нашите потребители, предлагайки им богато портфолио от качествени местни и глобални марки“, сподели Елица Иванова, Мениджър Маркетинг България ЗАГОРКА АД.
Monde Selection е международен институт по качеството, основан през 1961 година в Брюксел. Ежегодно, институтът събира панел от независими и международно признати експерти, които в рамките на няколко месеца оценяват качествата на продукти от цял свят и награждават най-добрите. Експертното жури, което провежда анализ и оценяването във всяка една от категориите, е съставено от инженери от пивоварната индустрия, професионални дегустатори, химици, експерти и университетски преподаватели. В категория „Бира, вода и безалкохолни напитки“, в която се откроиха продуктите на ЗАГОРКА АД – Ариана Лагер, Ариана Тъмно и Загорка Специално, Monde Selection си партнира с Institut Meurice, създаден през 1897 г. и е известен в световен мащаб със своята висока експертиза в науките за ферментация и техниките за пивовари.
Сред критериите, на базата на които се провежда независимата оценка в категория „Бири, води и безалкохолни напитки“, са съотношение между вкус и послевкус, аромат, визуални аспекти, опаковка, както и обща оценка за хармоничност. Показателите се изчисляват въз основа на съвкупността от потребителски очаквания и нагласи и препоръките на Научния борд на Monde Selection. Според уникалната методология на института, продуктите се оценяват индивидуално, а не чрез сравнение едни с други.
Със своите висококачествени продукти ЗАГОРКА АД принадлежи към традиционните победители в своята категория. Компанията участва за първи път в Monde Selection с марката Загорка през 1981 година. Оттогава насам продуктите на пивоварната получават над 45 отличия. Всички грамоти и медали, спечелени през годините, могат да бъдат видени в музейната експозиция на пивоварната в Стара Загора – „Светът на Загорка“, където почитателите на кехлибарената напитка могат да проследят не само развитието и отличията на компанията, но и интересни детайли от историята на бирата, както и някои от тънкостите, съпътстващи пивоварния процес.
Постиженията на пивоварната компания са поредното доказателство, че ЗАГОРКА АД е лидер в иновациите, последователна в развитието на марките от своето портфолио, ориентирана към качество и амбицирана да отговори на нуждите на различните типове потребители.

Няма коментари:

Публикуване на коментар