Translate

четвъртък, 13 септември 2018 г.

Лекува ли времето? Очи в очи във VIP Brother


Ваня и Ева, силните дами от фамилия “Тоника”, които вече години водят тиха война помежду си, ще застанат очи в очи по време на мисия „Кутии”


Вчера Съквартирантите бяха изпитани от “даскал” Кънчев по Краезнание. Отборите бяха разделени на мъже срещу жени, a жените взеха ценна победа и получиха правото да отменят едно от решенията на Президента и Вице-президента. Нежните момичета на Биг Брадър единодушно решиха, че Божана може да се къпе с топла вода.
Въпреки всичко, скандалите и напрежението в Къщата не спират. Днес зрителите ще видят как Ваня Костова и Ева, заставайки една срещу друга, ще разкажат истории за враждата помежду им и за това защо, в крайна сметка, фамилия “Тоника” се разпада. Всичко това ще се случи по време на мисия „Кутии”. Какво ще си кажат двете певици, как ще се отразят отровенията им на самите тях и на живота в Къщата, ще видим довечера във VIP Brother.
Кулагин продължава с кавгите. Разговор между част от
Съквартиранти ще ядоса гримьора и той ще влезе в поредния си конфликт, този път с Петко. Какво ще си кажат двамата и няма ли този път Кулагин да се изправи срещу противник, който е далеч по-опасен от Нора и Диона?
И още – на Яна й прилошава и тя припада. Във връзка с кавгата между мъжа и и Кулагин или от нещо съвсем друго, само днес във VIP Brother!

Няма коментари:

Публикуване на коментар