Translate

понеделник, 10 септември 2018 г.

Водещият шеф Павлов ще представи любим десерт на живо пред публика в Пловдив.


Тази година септември ще е месецът на сладките изненади и красивите десерти. От този понеделник творецът сред сладкарите – Павел Павлов – ще отведе зрителите на 24KITCHEN на пътешествие в света на тартовете, тортите, макароните и още много невероятни изкушения.
В рамките на предаването „Нещо сладко с Павел Павлов“, самият Павел ще ни предаде  безценния си опит, ще ни посвети в малките, но полезни трикове за постигане на фин баланс при десертите и ще сподели кои са правилата, без които не можем да напреднем в  сладкарството. Новата българска продукция ще се излъчва по 24KITCHEN всеки ден в 14 часа и вечер от 22 часа.
Освен в предаването, зрителите ще могат да се насладят на уменията на професионалния сладкар и на живо на фестивала „Mood for Food в Пловдив. Там шеф Павлов ще направи live демонстрация на един от любимите си десерти – „Топла шоколадова пяна с карамелен сладолед“. Събитието ще се състои на 15.09. от 17 часа на площад „Централен“, а най-запалените почитатели ще имат възможност да дегустират и да зададат въпроси на шефа.
След събитието присъстващите ще  могат да се срещнат с изкусния сладкар в специалната шатра на 24KITCHEN, която ще е отворена за  посещения по време на целия кулинарен фестивал от 14.09. до 16.09.


Няма коментари:

Публикуване на коментар