Translate

четвъртък, 9 август 2018 г.

Професионалните дисплеи на LG заедно със системите CISCO създадоха перфектните условия за добра видеоконференция


Сътрудничеството доведе до изключително удобна за потребителите интернет система с възможно най-добрите изображения

LG Electronics представя напълно ново решение в областта на фирмените видеоконференции. Шест модела LG Ultra HD дисплея и двадесет модела LG Full HD сега са напълно съвместими с интернет сериите Cisco Room Kit, Room Kit Plus и Cisco SX, които включват SX10, SX20 и SX80. Това позволява на служителите, които се намират в различни точки на света да комуникират ефективно помежду си без от техническите проблеми да ограничават комуникацията им.
Най-добрите характеристики на дисплеите на LG се обединяват с технологията Cisco, за да предложат перфектни решения в областта на видеоконферентните връзки, разпространението и представянето на материали. Всичко това ще доведе до надеждно и стабилно сътрудничество между двете страни. Заедно, те предлагат отлични преимущества – перфектно цветово представяне на видеа и презентации, автоматизирани конфигурации без докосване, автоматично въвеждане на етикети за бързо разпознаване и безпроблемно синхронизиране на данни дори при ниска скорост.
LG модели, които са съвместими с Cisco Room Kit са Ultra HD 49”-98” от серията UH5 и Full HD 32”-65” (от 32SM5 до 65SM5), което означава, че има модели за абсолютно всяка заседателна зала. Всички професионални дисплеи на LG са оборудвани с технологията In-Plane Switching (IPS), която позволява еднаква яркост на цветовете, независимо от ъгъла на гледане. IPS притежава и свойството за бързо възстановяване на яркостта и точността на всеки цвят. В допълнение, моделите от серията Full HD са известни с невероятното си реално и детайлно представяне.
Сътрудничеството между LG и Cisco доведе до изключително удобна за потребителите система с автоматична интеграция и настройки без докосване: Cisco устройството подава сигнал към LG дисплея веднага щом се свърже с HDMI порт и се калибрира сам, избягвайки нуждата от допълнителна конфигурация. Професионалните дисплеи на LG се свързват автоматично с Cisco Room Kits още при първото им съвместно ползване. Те поддържат много функции като кабелно и безжично споделяне, излъчване на видео или жива връзка и разбира се обикновен видеоразговор чрез специалния Cisco Touch 10 контролер. В допълнение към автоматизираните настройки, LG и Cisco въведоха и възможността за автоматично следене на състоянието на всяко устройство, благодарение на Codec и един – единствен HDMI кабел.

Няма коментари:

Публикуване на коментар