Translate

вторник, 2 май 2017 г.

Отвори врати 15-я магазин на LC WAIKIKI в София



За 7 години присъствие в страната  марката отчита устойчиво развитие и оборот 35 млн. долара за 2016 г



LC WAIKIKI е една от най-бързо развиващите се международни марки в търговията на дребно с готово облекло и аксесоари за мъже, жени и деца от всички възрасти.
Вече 7 години присъства на българския пазар следвайки неотклонно целта си дa бъдe aтpaктивнo мяcтo зa пaзapyвaнe с отлично обслужване и асортимент покриващ  спектъра от дрехи и аксесоари за цялото семейство.
Не случайно мотото на LC WAIKIKI е  - “Всеки заслужава да бъде добре облечен”, което компанията спазва стриктно.
Бурч Коркмазлар, оперативен директор на дружеството за Централна и Източна Европа, при откриването на 15-я магазин у нас, ситуиран в Mega Mall София, партер,  съобщи, че за м. г. е реализиран годишен оборот от 30 млн. евро. Служителите надхвърлят 300 души. Предстои откриване на още един магазин през 2017 г. и разкриване на допълнителни 50 работни места. Компанията е третият най-голям работодател в Турция с 16% пазарен дял в търговията с облекла на дребно. В глобален мащаб продажбите на LC WAIKIKI за 2016 г. възлизат на 2,9 млрд. долара.
„Планираме агресивна експанзия в държави с голямо население, като например Китай,
който държи 10% от пазара на облекла. Ще работим и за постигане на по-висок пазарен дял в Турция, като за 2018 г. предвиждаме магазините ни там да станат 450. Планираме и общ оборот за следващата година от 6,7 млрд. долара. Сред целите на компанията са до 2023 г. да постигне общ оборот от продажбите над 10 млрд. долара и да притежава 1000 международни магазина“, подчерта Коркмазлар.
LC WAIKIKI е представена в страните: Албания, Азербайджан, Алжир, Тунис, ОАЕ, Бахрейн, Беларус, Босна и Херцеговина, България, Армения, Кипър, Мароко, Ливан, Грузия, Йордания, Ирак, Иран, Казахстан, Кения, Киргизстан, Косово, Либия, Македония, Египет, Молдова, Полша, Румъния, Саудитска Арабия, Сърбия, Таджикистан, Турция, Русия, Оман, Катар, Украйна, Кения и Индонезия. Следващата цел на LC WAIKIKI е до края на 2017 г. да отвори свои магазини в Малайзия и Индия и така броят на магазините в чужбина да достигне до 400.
Освен в новия магазин на LC WAIKIKI в Mega Mall София, колекциите на марката могат да бъдат намерени и в 14-те действащи търговски обекти в страната: в град София: The Mall -партер; Сердика Център - партер и етаж 1; Парадайс Център - партер; Ринг Мол - партер;
Bulgaria Mall – партер; в Гранд Мол Варна - партер; в Бургас Плаза Мол - партер и Мол
Галерия Бургас - партер; в град Пловдив: Мол Марково Тепе - партер и етаж 1 и Ритейл Парк;
Мол Русе - партер; Мол Панорама Плевен - партер и етаж 1; и Мол Галерия Стара Загора -партер и етаж 1.

Няма коментари:

Публикуване на коментар