Translate

понеделник, 3 април 2017 г.

HDR телевизорите на LG са препоръчани от Netflix за изключително телевизионно изживяване




За трета поредна година най-новите модели телевизори на LG Electronics (LG) са обявени за „Препоръчани телевизори на Netflix“ от глобалната интернет телевизионна компания, популяризираща стрийминг съдържанието. Програмата прави оценка и дава признание на телевизорите, които доставят Netflix съдържание с превъзходно качество на картината.
Телевизорите на LG преминаха безпроблемно през стриктното оценяване, базирано на най-значимите за потребителите фактори като лесен достъп и бързo изпълнение, които LG постига благодарение на одобрената си webOS 3.5 Smart TV платформа. За пръв път от 2017 година UHD моделите на LG прибаят специален Netflix бутон на дистанционното си, позволявайки на потребителите достъп до Netflix направо с включване на телевизора. Освен това, най-новите телевизори на LG притежават и последна версия Netflix, която предоставя лесен достъп до услугата директно от заглавния екран на смарт интерфейса.
Телевизорите на LG от 2017 са въоръжени с 4K HDR технология, позволявайки възпроизвеждане на 4K и HDR съдържание от Netflix по неповторим начин с изключително високо качество на картината, по-добра дефиниция и по-прецизни цветове с висок обхват. Заглавията от поредиците на Marvel (дори и наскоро стартиралия Marvel’s Iron Fist), както и други популярни предавания като The OA и Chef’s Table, вече могат да бъдат гледани с невероятно качество и онлайн. От LG са се погрижили всички премиум телевизори от 2017 година да поддържат пълен пакет HDR формати с Active HDR. По този начин те възпроизвеждат сцени с още по-добра яркост и дълбочина в детайлите на светлосенките. Към цялостното изживяване прибавяме и включени Dolby Vision, HDR10 и HLG. 
Без съмнение сме изключително горди, че нашите телевизори от 2017 са отново сред най-препоръчваните телевизори от Netflix. Такова признание ни мотивира да продължаваме да търсим начини да предоставим на собствениците на смарт телевизори още по-бърз и лесен достъп до 4K HDR съдържание, правейки още по-приятно усещането от гледане на телевизия у дома”, казва Брайън Куон, президент на LG Electronics Home Entertainment Company.


Няма коментари:

Публикуване на коментар