понеделник, 3 април 2017 г.

Четири града в страната определиха своите победители, които ще се състезават за голямата награда в „Купата на Coca-Cola”Тази събота и неделя приключиха полуфиналите в Пловдив и Кърджали и така, заедно със София, където предстои още една футболна битка и Благоевград общият брой отбелязани голове досега достигна 390.
Победител в местната надпревара в Кърджали стана отборът на СУ „Отец Паисий“, а призът за Fair Play отиде при СУ „Петко Рачев Славейков“.
В Пловдив победители станаха ОУ „Драган Манчов“, а братята Пламен и Иво, заедно с техния отбор „Играчи FC”, подкрепиха всички участнци и демонстрираха трикове с топката. И в двата дни, освен участниците, всички поддръжници на футболните отбори се забавляваха с много игри с награди.
Паралелно със страстите на терена двамата шампиони на FIFA – Станислав WickyBG Чакъров и Persi Army даваха безценни съвети на всички желаещи да се включат. Общо 226 души изпробваха уменията си във виртуалния футбол досега. Но само един от тях ще грабне възможността да присъства на геймърското изложение Gamescom в Кьолн, Германия.
„Купата на Coca-Cola” продължава и в следващите три месеца. През април, още три града ще бъдат домакини на училищното първенство: 22 април - Враца, Бургас – 29 април,  и Стара Загора – 30. През май и юни домакини ще бъдат Велико Търново, Варна, София и Русе.

Няма коментари:

Публикуване на коментар