Translate

понеделник, 13 март 2017 г.

Sofia Fashion Week пролет-лято 2017 се доближава все повече до световните седмици на модата в Ню Йорк, Лондон, Милано и Париж



Предстоящото издание на Sofia Fashion Week ще бъде още по-мащабно и ще протече в рамките на 5 дни от 20 до 24 март 2017. Традиционното топ модно събитие се организира за четвърти път в столицата.
Трикратната носителка на „Златна игла“ на Академията за мода – Евгения Живкова, ще открие първата вечер като специален гост на събитието.
За първи път в рамките на седмицата на модата в София ще има две вечери – 21 и 22 март, посветени на световни марки и брандове с представителства в България. Четвъртата вечер на 23 март е Haute Couture – вечерта, в която ще се представи висша мода от топ дизайнери и висок клас марки от България и Европа. На финала на събитието – 24 март ще се проведе гала вечер ще с ексклузивни ревюта на световни гости и елитни чуждестранни и български марки. Тогава ще участват и DSQUARED2 за първи път в навечерието на откриването на представителството на марката.
По време на четвъртото издание на Sofia Fashion Week на подиума ще дефилират топ модели от Украйна, които
са участвали на седмицата на модата в Москва.
Родната седмица на модата се доближава все повече до световните седмици на модата в Ню Йорк, Лондон, Милано и Париж, като тази година всички гости и партньори ще се насладят на първата модна улица – Sofia Fashion Street, която ще бъде разположена пред най-актуалната зала в столицата EFE Hotel Marinela. Sofia Fashion Street ще работи от 11:00 до 17:00 часа с вход свободен, а бъдещите абитуренти ще могат да изберат своите тоалети директно от сцената или шоурума на модната улица.

Няма коментари:

Публикуване на коментар