Translate

понеделник, 13 февруари 2017 г.

19 компании получиха годишен знак „Отговорна компания - отговорни служители“ в четири категории- знак, бронз, сребро и злато



572 472 лева са дарени по ведомост само за миналата година
Виваком, еКомера, Инвестбанк, КонтурГлобал Марица Изток 3, САП Лабс България и Сити България –са  носителите на Златен знак "Отговорна компания - отговорни служители" за 2016 година



Годишният знак се връчва за трета поредна година и е учреден от Българско дружество за връзки с обществеността, Българска асоциация за управление на хора и фондация BCause, за да отличава работодателите, които развиват програми за регулярно, ежемесечно дарителство и доброволчество за своите  служители.
Златен знак за 2016 година бе присъден на Виваком, еКомера, Инвестбанк, КонтурГлобал Марица Изток 3, САП България и Сити България.
Сребърно отличие получиха Аурубис България, Кока-Кола ХБК България и Мобилтел.
Бронз - Актавис, Атос Ай Ти Солушънс енд Сървисис, ОмегаСофт, Софийска вода, Софтуер Груп БГ и Теленор България.
С годишен знак бяха отличени и Монделийз България, Фьоникс Фарма, Адрес, както и работещите в Българското национално радио.
Специална награда получи екипът професионалисти в САП Лаб България, развиващи дарителството от работното място си по креативен и ефективен начин. Моника Ковачка-Димитрова, Николай Кабаджов, Даниела Миткова, Магдалена Георгиева, Лили Петкова и Весела Димитрова единодушно спечелиха гласовете на журито с впечатляващата организация, която са създали - и за регулярно дарителство, и за професионално доброволчество, и за десетки други дарителски инициативи.
Персонално отличие получи и Гари Левсли, изпълнителен вицепрезидент на КонтурГлобал за Източна Европа, за лична ангажираност към каузите на дарителството и доброволчеството.
572 472 лева са дарени по ведомост само за миналата година от работещите в компаниите, носещи отличието "Отговорна компания - отговорни служители". 3156 са дарителите, които през всеки месец на 2016 година са дарявали част от заплатите си за десетки добри каузи. Над 2500 доброволци и над 15 300 часа труд са дарени през 2016 година от тях. Всичко това е станало възможно заради работата на над 50 специалисти по връзки с обществеността и човешки ресурси, които правят дарителството от работното място лесно, надеждно и ефективно.
"Удоволствие е за мен да сме заедно и да отпразнуваме свършената работа. Тя е резултат от вашия ангажимент, вашите политики, програми и системи, вашите практическите стъпки всеки месец, които правят редовното дарителство и доброволчество от работното място толкова ефективно - и за добрите каузи, и за самите компании", каза и Елица Баракова, изпълнителен директор на BCause.
 






Няма коментари:

Публикуване на коментар