Translate

вторник, 8 декември 2015 г.

Акстрисата Елена Петрова се подлага на терапията Seconde Peau


Тя първа ползва персоналната програма Haute Couture на Biologique Recherche.

В клиниката по естетична медицина Jewel Skin се състоя ексклузивната премиера на първата в света 3D козметична маска, която скулптурира и повдига овала на лицето и е ефективна алтернатива на инжекционните процедури за подмладяване.
Най-новият революционен продукт на френската козметична компания Biologique Recherche е Seconde Peau (в превод от френски „втора кожа“). Това е лифтинг и регенерираща маска от нанофибри, съставена от 80% хиалуронова киселина. Предназначена е за състояния на кожата, белязани от годините или след акне, естетични медицински процедури, лазер и др. Резултатите са свързани с намаляване на дълбоките бръчки, повдигане и изглаждане чертите на лицето. Курсът от процедури с маската ускорява и подобрява процесите на зарастване, заличава белези от акне и пигментации. Възстановява и регенерира тъканите на кожата, увеличава сцеплението на кожата, нейната твърдост и плътност, ускорява клетъчното обновяване. Козметичната терапия възстановява и регенерира епидермиса, прави текстурата на кожата по-гладка и озарява тена.
Акстрисата Елена Петрова е първата дама в България, която се възползва от персоналната козметична програма Haute Couture на Biologique Recherche, която се изготвя в зависимост от специфичните потребности на кожата. Индивидуалната програма включва специално създаване на формули на продукти и терапии в продължение на 2 или 7 месеца.
“Когато избирам продукти за грижата за кожата на лицето винаги държа те да бъдат с чисти натурални съставки. Френската козметична компания привлече вниманието ми, защото отговаря на изискванията ми за технология на производството и за селекция на съставките – всички продукти са с висока концентрация на растителни екстракти, с морски и биологичен произход Всички жени искаме да бъдем завинаги млади и да изглеждаме свежи и красиви. Лично аз не съм привърженик на пластичната хирургия. Затова бях много впечатлена, когато разбрах, че от Biologique Recherche са разработили революционни козметични терапии, козметична алтернатива на инжекционните процедури..
Направих курс от процедури с маската Secondе Peau и мога да кажа, че резултатът върху кожата на лицето ми не само отговори на очакванията ми, но и много повече - ефектът е мигновен. И говорейки за втора кожа, абсолютно не е преувеличено“, сподели Елена Петрова.
По време на събитието бе направена и демонстрация на живо на терапията за лице с маската Seconde Peau, а присъстващите имаха шанса да видят веднага резултатите. Д-р Сияна Живкова от Jewel skin clinic убеди присъстващите в действието на процедурата
Весела Куртева, официален представител на Biologique Recherche за България запозна присъстващите с марката - Biologique Recherche. Тя означава „Биологически проучвания” и е работеща научно-изследователска лаборатория, която изобретява и създава революционни козметични средства.
Официалният представител на Biologique Recherche обяви, че ще предостави 5% от цената на всеки продаден продукт за домашна грижа през месец декември на SOS Детски селища.

Няма коментари:

Публикуване на коментар