Translate

петък, 7 март 2014 г.

Трима от най-сексапилните българи влизат в Dancing Stars



Този сезон на Dancing Stars ще бъде истинска фиеста от сексапилни звезди-холивудската звезда Антон Касабов, дяволития актьор Дарин Ангелов, и горещия Мариан Кюрпанов.
Антон  е свикнал с трудните тренировки - но не и по танци. Той е професионален състезател по таекуондо и има над 40 златни медала от световни, европейски и национални първенства. Антон е и първият българин, който печели злато на международно състезание – на Европейското първенство във Виена. В момента той има собствена школа по таекуондо за деца в САЩ и пристига в България специално за участието си в Dancing Stars. Участвал е в много холивудски продукции, като е заставал рано до рамо и с Джеки Чан в екшън сцени в култовия филм „Час пик”, но за него това ще е едно съвсем ново предизвикателство.Дарин, който обира аплодисментите от театралната сцена, е известен с афинитета си към красивите танцьорки. Чаровника ще поеме предизвикателството да се изправи на сцената на Dancing Stars и да покаже танцовите си умения, придобити, както той сам признава, след дълги тренировки "по дискотеките".
Мариан е най-успешният наш модел със световна кариера. Той се завърна в България миналата година, когато се присъедини към участниците във VIP Brother и нито една дама пред телевизионния екран не остана равнодушна към сексапилният мачо. 
В екипа на шоуто вече вървят залози кой от тримата ще бъде избран за най-секси красавец.
Какви танцови умения ще покажат тримата в Dancing Stars и кои ще бъдат техните професионални треньорки, ще разберем на 11 март от 20.00 часа по Нова.

Няма коментари:

Публикуване на коментар