Translate

петък, 7 март 2014 г.

Безплатни онлайн консултации с психолог за родители на недоносени деца


От месец март 2014 г.родителите на недоносени деца вече имат възможност да се консултират с психолог чрез онлайн платформа в сайта на фондация „Нашите недоносени деца“ – www.premature-bg.com.
Безплатната услуга на фондацията дава възможност на желаещите да потърсят и намерят различни начини за справяне с трудностите, пред които са изправени. Онлайн платформата за консултация с клиничени психолог е изцяло съобразена с потребностите на родителите и се стреми да ги посрещне:
анонимно и достъпно, без значение от пол, възраст или населено място, в неформална обстановка (от вкъщи), с високи професионализъм и етика, но след предварително записване по имейл-mvidenova@premature-bg.com .
Клиничният психолог Михаела Виденова ще осъществява безплатните консултации всеки четвъртък от 18:30 до 20:00 ч.
Раждането на недоносено бебе или бебе в лошо здраве е огромно изпитание за родителите, а преодоляването му изисква много сила в тежкия момент и често и външна подкрепа.
„Интензивното отделение е атака от мигащи светлини, алармиращи машини, сложен терминологичен език, а живота тече минута за минута. За да оцелееш там, изживявайки невъобразими върхове и спадове в борбата за живот на своето дете, се нуждаеш от невероятна подкрепа." – споделят майките на недоносени деца.
---------
Фондация „Нашите недоносени деца“ (ФННД) е създадена през 2012 година от три майки на недоносени деца. Организацията е изцяло доброволческа и целият екип е лично обвързан с проблема преждевременно раждане  и отглеждане на недоносено дете.Основната мисия на фондацията е да осигури повече информация за родителите, относно състоянието на техните деца, както и да предостави емоционална подкрепа и помощ. Благотворителните инициативи на ФННД подпомагат неонатологичните отделения с животоспасяваща техника, която да гарантира качествено медицинско обслужване на най-малките и уязвими пациенти – новородените.

Няма коментари:

Публикуване на коментар