Translate

понеделник, 29 юли 2013 г.

Има ли здравословно отслабване?



 Историята на Галя може и да звучи като повечето истории за отслабване, но не е такава. Преди около половин година момичето тежи 103 кг. Напълняла е в резултат на стресов период в живота си, а освен обидите на околните и пренебрежението, свръх теглото отключва и редица здравословни проблеми. Галя опитва години наред всичко, за което е чула (пълен глад,
хапчета, различни видове режими на хранене), за да свали килограмите, но те се връщали с бонуси. Но един ден баба й и майка й я принуждават насила почти да отиде в здравния център на Гарабитов в София. Останала без никаква надежда, тя се съгласява на тази последна възможност...
Седем месеца по-късно Галя е вече 55 кг. и е много красива. Когато разказва за магическото стопяване на килограмите си, сияе и държи да уточни, че всъщност не става дума за отслабване, а за здравословно пречистване на токсините от организма с растителен продукт, лимони и лют червен пипер, в комбинация със специалната система от упражнения на Гарабитов и матрично-ритъмна терапия. По думите й “стопването на килограмите” е именно вторичен ефект от оздравяването.
По време на терапията тя не е изпитвала никакъв глад. Нещо повече – когато започва да сваля килограми и да ги задържа, желанието й за живот се връща, започва да се справя с лекота с ежедневните неща, които преди са я задъхвали и депресирали.
“Най-лошото на това да си дебел е, че изпитваш комплекси, затваряш се в себе си, спираш да общуваш. Най-хубавото е, че всеки свален килограм се губи безвързвратно. Няма го йо-йо ефекта, а по време на самата терапия и след това - се чувстваш по-жизнен от преди,” споделя Галя. Свалените килограми връщат самочувствието й, желанието й за живот. Дори лабораторните изследвания доказват, че сега тя е по-здрава, а организмът й като цяло е подмладен с десет години.
Галя признава, че е много щастлива, защото хората по улиците я намират за красива, а в живота й вече има любов, приятелства, хоби.
Все по-чести и ендокринолози пренебрегват традиционната хормонална терапия и изпращат направо тук пациентите си, защото вече има доказано излекувани хора по метода на Гарабитов, споделят от центъра. С терапията се възстановяват известни певци, артисти, журналисти, спортисти, сред които водещата Ани Салич, борецът Армен Назарян, щангистът Наим Сюлейманоглу и др.

Няма коментари:

Публикуване на коментар