Translate

петък, 26 октомври 2012 г.

Седемчасов танцов фестивал разгорещи мол Galleria Burgas



Виртуозните си умения показаха 115 млади танцьори от цялата страна


На 20 октомври в най-големия търговско-развлекателният център по Южното Черноморие се проведе първият фестивал за деца и младежи “Mall Galleria Dance Cup 2012”. В надпреварата се включиха 115 участници от цялата страна, които представиха общо 65 танца. Танцьорите, разпределени в две възрастови групи – от 8 г. до 16 г. и от 16 г. до 27 г., можеха да избират между класическите и характерните за различни народи танци, уличните танци и съвременните от типа на шоу и вариететните програми, рокендрола и суинга.
Призьорите отличи компетентно шестчленно жури от професионални танцьори, сред които и представители на организаторите - популярните Атанас Месечков, Коста, Алфредо Торес и Ани Дончева.
Грамоти, купи и плакети получиха всички, класирали се от 1 до 5 място във всяка от категориите. Солиден награден фонд от общо 3000 лева и предметни награди за 2 500 лева осигуриха на победителите до 3то място домакините на фестивала - мол Galleria Burgas.
Специалната награда – Купата на мол Galleria Burgas, бе присъдена на младите изпълнители от софийското балетно училище Даниела и Даниел за танца им „Приспивна песен за моето безсъние”.
Десетки клиенти на мол Galleria Burgas останаха до късно в големия атриум на търговско-развлекателния център, за да видят гала концерта на наградените. В завладяващото шоу с виртуозно изпълнение се включиха и танцьорите от Dance Academy Sofia.
Младите състезатели, които не успяха да се включат в първото издание на “Mall Galleria Dance Cup 2012”, ще могат да го направят във втория фестивал на 3 ноември в Стара Загора.
Организатори на Първия танцов фестивал  “Mall Galleria Dance Cup 2012” са мол Galleria Burgas, Mesechkov Dance School и Dance Academy Sofia.
С разнообразни нови инициативи до края на годината бургаският търговско-развлекателен център ще продължава да създава приятна атмосфера, настроение и усмивки за своите клиенти.
 

Няма коментари:

Публикуване на коментар