Translate

петък, 26 октомври 2012 г.

Стилна осветена Bluetooth клавиатура за Windows, iOS and Android



Logitech® Bluetooth® Illuminated Keyboard K810 прави многозадачността лесна с превключване между устройствата с едно докосване – например между PC, ултрабук, таблет или смартфон, независимо от платформата. Нейните клавиши са с подсветка, която се настройва към всяка светлина, а вградените и сензори усещат кога ръцете ви се приближават, съответно включвайки и изключвайки подсветката. Презареждането на клавиатурата е направено лесно – само с пъхване на USB кабел, като можете да зареждате и докато пишете. Нейният дизайн с истински шлифован алуминий и минималистичният размер ще паснат на вашия стил и работно пространство.
Ключови възможности:
Logitech easy-switch Bluetooth технология: Превключвайте лесно между писането на вашето PC и писането на вашия таблет или смартфон с едно натискане. Клавиатурата поддържа  Windows, iOS и Android™ устройства, така че със сигурност ще сте продуктивни. 
Подсветка: Насладете се на точно осветяване през деня или нощта, когато клавиатурата бъде осветена и се адаптира към количеството светлина в стаята. Вградените сензори усещат приближаването на ръцете ви и включват и изключват подсветката, за да пестят енергия.
Стилен дизайн: Тази тънка, минималистична клавиатура е изпълнена с шлифован алуминий и нископрофилни клавиши, които перфектно подхождат на дизайна на вашия PC, таблет или смартфон. Тази клавиатура има и специални клавиши, които да ви помогнат лесно да навигирате в интерфейса на новата Windows 8.
Удобна производителност: Насладете се на тихо писане благодарение на заобления дизайн на клавишите, комбиниран с удобството на традиционния клавиатурен дизайн.
Презареждаща се батерия: Просто пъхнете USB кабела и заредете клавиатурата – дори ако в момента я използвате. Едно зареждане ви осигурява до 10 дни използване*, а удобен ключ за включване/изключване пести енергия. Индикаторът за заряда на батерията ви помага да разберете кога е време за зареждане.
Системни изисквания:
Bluetooth съвместим PC, лаптоп, таблет или смартфон (таблет или телефон с профил за HID клавиатура)
Windows 8, Windows RT или Windows 7
iPad® или iPhone® с iOS 4.0 или следваща
Android 3.0 или следваща
Internet връзка (за сваляне на софтуера)
Спецификации на продукта-Размери (Д x Ш x В): 290 мм x 128 мм x 14 мм; Тегло: 338 гр.
Гаранция -3-годишна ограничена хардуерна гаранция
Цена-99.99 евро 

Няма коментари:

Публикуване на коментар