Translate

четвъртък, 13 септември 2012 г.

Септември ще бъде белязан от хитовите предложения* на най-големия онлайн клуб за пазаруване в Централна и Източна Европа


Тази есен от Fashion Days са подбрали пъстра гама -стилни изкушения с намаления до 70% за последователите си.
Представителките на нежната половина на човечеството  ще поглезят не само себе си с екстравагантното бельо Just Cavalli, но и своите половинки с последните модели на CK underwear и Galliano.

Изтънчените ценители ще останат приятно изненадани от дрехите и аксесоарите с емблематичните марки Ferrari и Pepe Jeans, стилните дамски и мъжки обувки CK Calvin Klein както и от блестящата колекция уникални часовници на Morellato, Yves Camani, Miss Sixty, Detomaso и разбира се - неповторимите Roberto & Just Cavalli.

За септемврийските, есенни уикенди и разходки модният клуб предлага спортни обувки от Nike, Le Coq Sportif и Timberland. А за да стъпват още по-уверено дамите и през този сезон, страхотните обувки на Steve Madden, CK, Red Hot, Bagatt и Maiocci (заедно с аксесоари) също са сред предложенията на Fashion Days. 
Естетите ще открият още от уникалните модели на Calvin Klein Jeans, Trussardi Jeans и Love Moschino, както и на популярните Lacoste, Benetton, Desigual, Levi's и Vero Moda. Феновете на луксозните дизайнерски чанти ще запомнят този септември с екстравагантните и новаторски модели на Jean Louis Scherer bags и Love Moschino.




*Поради непостоянния моден пазар е възможно в списъка с колекции да настъпят малки промени.

---------------
За Fashion Days:
В основата на Fashion Days е идеята да предостави на клиентите си луксозни продукти по достъпен и удобен начин. Изключително динамично развиващият се моден клуб за онлайн пазаруване, който днес има над 000 000 почитатели в 7 европейски държави, е създаден от креативните швейцарци Ян Вихр и Маркус Окумус през юли 2009 г. в Цюрих. Освен в Швейцария, където е централата на Fashion Days, и в Германия, където компанията има офис, сайтове за пазаруване има в България, Румъния, Чехия, Унгария, Словакия, Словения и Литва.
Само за 3 години компанията се превръща в пазарен лидер в региона, като осигурява над 300 атрактивни работни места. До края на годината се очаква Полша, Латвия и Естония да се присъединят към групата на Fashion Days и да преоткрият предимствата и удобствата от пазаруването в онлайн клуба.
Компанията е предпочитан партньор на едни от най-популярните модни марки и производители в света, като предлага техните продукти с отстъпки до 70%. Благодарение на качеството на продуктите и услугите си, Fashion Days успява да се докаже и като абсолютен експерт в модата, приел като своя мисия да помага на клиентитe да експериментират с индивидуалния си стил, като го усъвършенстват и разнообразяват.



Няма коментари:

Публикуване на коментар