Translate

петък, 30 ноември 2012 г.

Певицата Миленита стана посланик на тъмната бира на традиционния Есенен бирен салон


Проведе се четвъртият Есенен бирен салон, организиран от Съюза на пивоварите в България



За пореден път медии, дипломати, представители на държавните институции, научните среди, бизнеса и именити приятели на бирата се събраха, за да отпразнуват началото на новия сезон на тъмната бира.

Александър Грънчаров, председател на Съюза на пивоварите в България, в приветствието си към присъстващите подчерта, през 2011 г. у нас са произведени 4,82 милиона хектолитра пиво, което ни поставя на 16-то място в страните от ЕС. По отношение на консумацията на бира на глава от населението в ЕС сме на 18 позиция, а по продажби на пиво сме на 14 място.
По данни на Пивоварите на Европа общо в страните от ЕС са произведени 377.5 милиона хектолитра бира. Европейските консуматори могат да избират между близо 120 вида пиво и 40 000 местни и международни марки.”
„За нас най-важен е българският потребител. И този зимен сезон нашето специално предложение е тъмната бира с характерните за нея плътност и наситен вкус. Все повече консуматори оценяват високите качества на тъмното пиво и често типичните „бираджии” го предпочитат и през летните месеци. Пивоварните компании, членуващи в Съюза на пивоварите в България, произвеждат 8 марки тъмно пиво”, каза още той.
Журналистът Иван Върбанов, водещ програмата запозна гостите с качествата на тъмната бира, на която са присъщи ароматни кафеени нотки, лека карамелена сладост и плътен, ясно изразен малцов вкус. Любителите на бирата имаха възможността да научат и малко повече за ритуалите около дегустацията на тъмното пиво. Така например, за да се насладим най-пълно на качествата му, то трябва да е изстудено до 9 градуса. За да усетим засилващия се букет и наситеността на аромата му, най-добре е да се консумира в овална чаша, леко извита към върха.

Първия тост за новия сезон произнесе артистичният посланик на тъмната бира – Миленита. „Тъмната бира за мен е по-женствена, по-чувствена, по-близка до мен самата. Наздраве за красотата на тъмната бира. Красота, която те кара да се влюбваш всеки ден по малко, да бъдеш по-вдъхновен и да се чувстваш щастлив да я споделиш с приятели”, заяви певицата преди първата наздравица.
Тъй като пивото е част от атмосферата на зимните празници, на събитието бяха представени най-популярните празнични бирени предложения. Гостите имаха също така възможността ексклузивно да разгледат колекцията от коледни капачки на различни марки коледно пиво на Людмил Фотев,радио водещ, бирен колекционер и автор на книгата „Езикът на бирата”.


За бирения пазар в България: През 2011 г. консумацията на пиво в страната отбелязва скромен ръст спрямо предните две години и достига 5,1 милиона хектолитра. Все по-силна е преориентацията на продажбите от така наречения „студен“ пазар (HоRеCа – в заведения, извън дома) към „топъл“ пазар, което силно намалява добавената стойност за индустрията.  Делът на продажбите през магазините достигна 74 на сто от обема на бирения пазар. Тази тенденция се наблюдава и в останалите страни от ЕС, което буди сериозни безпокойства и се отразява на генерираните от пивоварната индустрия работни места и приходи. Миналата година страната ни е изнесла 111 000 хектолитра бира, вносът е 296 000 хектолитра. Пивоварният сектор в България  осигурява 2400 работни места.

Съюзът на пивоварите в България е представителната организация на производителите на бира, малц и хмел в страната. Членове на сдружението са: „Болярка ВТ” АД, „Загорка” АД, „Каменица”АД, „Карлсберг България” АД, „Ломско пиво”АД и техните доставчици на суровини и материали. 
 
 

Министри и посланници се включиха в McHappy Day 2012



За 11-ти пореден път звезди и спортисти протегнаха ръка и подкрепиха благотворителната кампания в помощ на децата с онкохематологични заболявания в България – McHappy Day в Макдоналдс


Макдоналдс България и Благотворителна фондация за деца Роналд Макдоналд България за единадесета поредна година отбелязаха благотворителната инициатива – McHappy Day, в помощ на децата с онкохематологични заболявания в страната.
Над 34000 ресторанта на компанията по целия свят всяка година набират средства в полза на Благотворителните фондации за деца Роналд Макдоналд и редица други детски каузи.
От 19 ноември до 2 декември се провежда активната дарителска кампания за клиентите на Макдоналдс в България. Компанията дарява по 20 стотинки от стойността на всеки закупен в периода Happy Meal в полза на Благотворителна фондация за деца Роналд Макдоналд България, подкрепяща деца с онкохематологични заболявания и деца в неравностойно положение в България.
Кампанията МcHappy Day тази година е подкрепена от нейно превъзходителство Марси Рийс, Посланик на САЩ в България; Десислава Атанасова, Министър на здравеопазването, Свилен Нейков, Министър на физическото възпитание и спорта, Тотю Младенов, Министър на труда и социалната политика, Белчо Горанов, Генерален секретар на Български олимпийски комитет и Калин Каменов, Председател на Държавна агенция за закрила на детето, които бяха почетни гости на специалното събитие в ресторант Макдоналдс на пл. Славейков в София.
За да подкрепят кампанията, редом с екипа от служители и мениджъри, зад касите в ресторанта застанаха и известните телевизионни водещи и звезди Ники Кънчев, Иван и Андрей, Поли Генова, Марта Вачкова, Искра Ангелова, Ирен Онтева, Криста, Нора, както и знаменитите български олимпийски шампиони и медалисти Румяна Нейкова, Мария Гроздева, Йорданка Благоева, Здравка Йорданова, Ваня Гешева, Николина Щерева.
------------------
За изминалите 11 години, по време на благотворителната кампания, са набрани и дарени значителни средства с подкрепата на клиентите на Макдоналдс, нейните служители и партньори. Средствата са изразходвани за медицинско оборудване и консумативи, строеж на детски център, ремонтни дейности и благоустрояване на специализираните отделения за деца с онкохематологични заболявания в градовете София, Пловдив и Варна.
----------------------
Благотворителна фондация за деца Роналд Макдоналд

Това е организация с нестопанска цел, чиято мисия е насочена към подобряване здравословното състояние и начина на живот на децата в неравностойно положение. Вече 38 години тя изпълнява своята мисия, разработвайки специфични програми, насочени към конкретни нужди и ги подкрепя чрез мрежата си в 53 държави по целия свят. За повече информация посетете www.rmhc.org.
 

Според Европейски индекс за качеството на грижите за болни от хепатит България е на 21-во място от общо 30 държави



27 са държави членки на ЕС и Швейцария, Норвегия и Република Хърватска Страната ни е след Малта, но преди Гърция.




Въпреки това, сред новоприсъединените държави членки на Европейския съюз (включени в ЕС след 2004 г.), България е на 5-то място след Словения, Швеция, Полша и Малта. След България се нареждат Кипър, Словакия, Румъния, Чехия, Унгария, Латвия, Естония и Литва. 
страната ни е първата държава в Източна Европа, която стартира подобен Национален хепатитен план и това представлява огромен интерес за останалите организации, ангажирани в борбата с хепатита.
България е класирана на 21-во място на базата на точки, присъждани на държавите по пет основни направления, които обхващат:
­       -Превенция – обществена информираност за хепатит; ваксинация на новородени; заплащане на ваксинация срещу хепатит В и др.; 
  -Диагностика/скрининг – безплатни и анонимни тестове и консултации за хепатит; финансиране на скрининги и др.;
­       -Достъп до лечение – финансиране на лечение; време на изчакване за консултация със специалист; лечение на деца в специализирани отделения и др.;
­       -Национална стратегия/пациентско включване и пациентски права – национална хепатитна пациентска организация; участие на пациентите в решенията в здравеопазването; държавно финансиране на хепатитна стратегия;
­      - Резултати – процент лекувани пациенти, които постигат траен вирусологичен отговор; брой на чернодробни трансплантации на 1 милион население; смъртност при изчакване на чернодробна трансплантация. 

МБАЛ „Токуда Болница София” отпразнува шестия си рожден ден



Над 1 милион и 115 хиляди пациенти са лекувани в японската болница от откриването й през 2006 до момента




Това показва статистиката на лечебното заведение, отчетена от изпълнителния директор д-р Явор Дренски. 
По време на тържествена церемония, във връзка 6-та годишнина от разкриването на болницата,  той съобщи, че в МБАЛ „Токуда Болница София” до момента са извършени над 850 000 прегледи, 68 800 операции, родени са 4600 деца и над 10 000 са преминалите медицински туристи и чужди граждани. През настоящата година болницата отчита и 15% ръст на броя на потърсилите медицинска помощ спрямо 2011 година.
Събитието бе уважено от ръководствата на БЛС, БАПЗГ, Столична регионална здравна инспекция, Българска асоциация за закрила на пациентите и директори на водещи лечебни заведения в страната.
От Българската асоциация за закрила на пациентите (БАЗП) връчиха награда, от независимо проведен одит през 2012 година, съгласно който болницата се нарежда на второ място, сред лечебните заведения на национално ниво, осигуряващи качество, безопасност и опазване на правата на пациентите.
„Независимо от тежките икономически условия в страната моделът на Токуда Болница е да разширява своята медицинска дейност в непокрити в България сегменти - Център за лечение на анорексия и булимия, Многопрофилен детски център, австрийския Виена Ин витро център, които бяха открити само в последните два месеца”, посочи директорът на лечебното заведение, който отчете като голям напредък за годината създаването на офис на БАЗП на територията на Токуда и стартирането на първата у нас процедура за международно сертифициране по водещия стандарт в света за акредитиране на болници - Joint Commission International.
„От началото на следващата година Токуда Болница започва да изпълнява своята стратегия 2015, спрямо която да бъде закупено най-модерно оборудване”, заяви д-р Дренски. Още в началото на 2013 две уникални за страната мишини на Дженеръл Електрик (GE) ще бъдат внедрени и монтирани непознатия до сега у нас 3 Тесла Ядрено-магнитен резонанс и нова ангиографска лаборатория.
Иновативният Дискавъри 750 със сила на полето 3 Tесла на GE, с какъвто до момента не разполага нито едно лечебно заведение у нас, ще позволява извършването на много широка гама от изследвания на цялото тяло с безкомпромисно качество на получените образи. Така само в Токуда ще има два паралелно работещи магнитно-резонансни апарата.
Японската болница ще бъде първата, в която магнитният резонанс няма да предизвиква познатото усещане за клаустрофобия, благодарение на създадения от GE ориентиран към пациента дизайн. Новият апарат е много по-комфортен и по-широк, дава възможност за заснемане на пациента в посока от краката към главата и има маса, интелигентна на допир, така че да се управлява само с едно докосване.
Следващата голяма стъпка в рамките на стратегия ще бъде въвеждането в експлоатация на нов ангиографски апарат на GE, чрез който още по-успешно да се извършват животоспасяващите интервенции при спешни сърдечни и съдови състояние като инфаркт, аневризми и малформации.
 

сряда, 28 ноември 2012 г.

"Да оставим следи"




Два са проектите в рамките на стартиращата национална кампания "Да оставим следи", която се провежда под патронажа на актьорът Христо Мутафчиев. 

Идеята е, чрез благотворителен търг да се набират средства за деца с увреждания и за профилактика на рак на гърдата.  
С част от събраните средства, от "разиграните" 30 фотографии на Велислава Каймаканова-Ножарова, на 3 декември в хотел "Шератон", ще бъдат закупени апарати за физиотерапия на деца с увреждания от дома за медико-социални грижи в Силистра. 
Директорът на дома д-р Таня Стойкова съобщи, че за нуждите на децата са необходими и различни стабилизатори, ултразвуков апарат, проходилки и др., на обща стойност  близо 15 хиляди лева.
Профилактиката на рака на гърдата е най-добрата превенция на заболяването, акцентира Зоя Паунова, изпълнителен директор на "АстраЗенека - България".
Фармацевтичната им компания през последните години е силно ангажирана пряко с осигуряването на безплатни прегледи за рак на гърдата, каза тя.
Според д-р Красимир Катерински, от Специализираната болница за активно лечение по онкология най-много жени, страдащи от рак на гърдата, са диагностицирани в столицата, което се дължи основно на достъпа на пациентите до ранна и качествена диагностика. Той уточни, че в Монтана е отчетена много висока заболеваемост . По думите му все още е тревожно висок броят на новооткритите болни в късен - трети или четвърти - стадий - 57 процента.
 

От 1 януари 2013 година НЗОК ще заплаща сублингвалната форма на алергенната имунотерапия на 50%

Това е голяма стъпка в лечението на алергичните заболявания, тъй като имунотерапията е единствения шанс на алергично болните да забравят за сезонните симптоми, които могат да бъдат много тежки.
От Българското дружество по алергология и пациентски организации отдавна настояват лекарствата срещу алергии да бъдат заплащани от НЗОК - става въпрос за алергичен ринит, алергия към микрокърлежи и акари и др.
И макар засега това да е постигнато само за атопичната бронхиална астма, крачката е голяма.


Алергенната имунотерапия (десенсибилизация) е единствената адекватна възможност за лечение на пациентите с алергия. Методът се състои в приемане на добре пречистени и стандартизирани алергенни екстракти (под езика), чието количество постепенно се увеличава, докато организмът развие толеранс. След достигане на максимално поносимата доза, лечението продължава с прием на подържаща доза за период от 3 до 5 години. Целта на алергенната имунотерапия е да „обучи“ имунната система да не разпознава алергените като чужди за организма и да не провокира алергични реакции при следващ контакт с тях.
Алерголозите напомнят още, че периодът от месец октомври до месец февруари) е най-подходящото време за диагностициране на алергиите с помощта на кожно-алергични проби - най-специфичния, евтин, лесен за изпълнение и несвързан с никакви рискове метод в алергологията.
Тестовете с убождане на кожата („prick-тест”) са нова техника при извършване на кожно-алергичните проби. Те определят наличието на специфични IgE антитела в кожата спрямо поемани при вдишване алергени, включително  акари от домашен прах, полени, котешки и кучешки пърхот, но може да се използва и за тестуване на алергия спрямо хранителни вещества, инсектни отрови и лекарства. При „prick-тестовете” се нарушава само епидермалния слой на кожата, поради което липсва болезненост и това е по-удобния метод за приложение при децата. Положителен резултат към съотвения алерген се отчита при подуване и зачервяване на кожата с определени размери.
Навременната диагностика от специалист алерголог позволява да бъде определено ефикасно лечение, адаптирано към пациента, което може да бъде установено още в ранна детска възраст. По този начин симптомите на различните видове алергии и тежките състояния, до които понякога се стига, могат да бъдат предотвратени. Защото алергията е лечима!
 

Бебе се побира в мъжка длан


Най-малкото бебе  е родено през 2004 г. в град Мейууд, щата Илинойс, САЩ, в 25-ата гестационна седмица и е тежало едва 260 грама.
Лекарят, който е присъствал на раждането и все още следи развитието на детето, си спомня, че при раждането тя се е побирала в дланта му.
 Момиченцето е вече на 8 години и ходи на училище както своите връстници.

Превозвачът не приема и не превозва багаж, който не принадлежи на пътник, пътуващ в автобуса

Това  реши парламентът като прие на второ четене текстове от промените в Закона за автомобилните превози.
С наредба  министърът на транспорта ще определени мерките за сигурност на превозите на пътници с автобус, които се осигуряват от собствениците на автогари. С наредбата ще бъдат определени още и автогарите, в които се осигурява помощ на лица с увреждания и на лица с намалена подвижност.
Превозвачът от своя страна пък ще уведомява писмено съответната областна структура на Изпълнителната агенция "Автомобилна администрация" за намерението си да извърши случаен превоз на пътници преди започването на превоза

Най-досадни за силния пол са скандалджийките

Жените, които винаги търсят причина за скандал или постоянно критикуват, са най-досадни за силния пол, показва ново проучване. Тяхната приятелка или съпруга трябва да отговаря на няколко основни критерия:
№ 1 Да не е скандалджийка - това е най-омразното "качество" на жените.
№ 2 Да умее да шофира добре.
№ 3 и 4 Да не хърка и да готви вкусно.
№ 5, 6 и 7 Да затваря вратата, когато е в тоалетната, да е подредена и да не използва четката за зъби на партньора си.1/4 пък са недоволни, че жените им опитват да се месят в отношенията им с приятелите. 80% от мъжете пък са убедени, че идеалната жена не съществува. Половината от тях пък смятат настоящата си половинка за "правилния човек", с когото да прекарат остатъка от живота си. Изследването сочи още, че мнозинство от мъжете оценяват любимите си като перфектни на 67%. Най-честите оплаквания освен свързани с лош/скандалджийски характер са още поради липса на интерес към спорта и вманиаченост на тема чистота.
Жените обаче също имат  дълъг списък с качествата на идеалния мъж:  той трябва да е грижовен и да е готов да създаде семейство,  да харесва приятелките на жената, да има хубава прическа. Те мразят, когато мъжете не си мият ръцете след тоалетна, не помагат в миенето на чиниите, гледат прекалено много спорт и критикуват шофьорските им умения. Да незабравим и  за пиянските им изцепки или показване на мъжествеността им, чрез раздаване на юмручно право.....
Жените  обичат комплиментите, шоколадът и сексът.  39% от необвързаните жени лбиха заменили секса за бонбони, показват още резултатите от изследването на учени от университета на Кентърбъри в Нова Зеландия., съообщава  БГНЕС. 

вторник, 27 ноември 2012 г.

Ади победи рака



19-годишната Аделина Коджабашева от Бургас, която страда от рядко срещан злокачествен тумор на костта - конвенционален остеосарком, пребори коварната болест, съобщи Дарик радио. 
Тя се лекуваше в  Щутгарт-Германия. В началото на месеца се наложи ампутация на левият й крак под коляното, заради напредването на заболяването. В този момент нейните близки помолиха всички, които я подкрепят, да й вдъхнат надежда, за да преживее шока и да се възстанови по-бързо. В момента те търсят най-подходящата протеза, за да може Ади да се придвижва безпроблемно.
Новината бе качена на страницата "Ангелите на Ади",в соцалната мрежа „Фейсбук",а каузата обедини цяла България . 
"Вижте тази снимка. Познахте ли това усмихнато лице? Това е Ади - победила болестта, щастлива, пълна с живот. Ангели, това е коледен подарък за всички вас, за тези, които не просто помагаха, а подкрепяха Ади в сърцата си. Успех Ади, очакваме те!!!", гласи съобщението.

Използването на генерици при лечението на трансплантирани органи е опасно за здравето-не са тествани върху хора


Това заяви Николай Цонев, лидер на партия „Нова алтернатива", която на 26.11 т. г. настоя за изхвърляне на генериците от списъка с лекарства и то със закон, за които НЗОК плаща.
„Тези имуносупресори не са минали изпитания и при 30% от пациентите, които ги използват. Организмът отхвърля трансплантирания орган и се налага след тях разходване между 200 000 и 300 000 лв. за поправяне на щетите.", обясни  той.

От 2009 година до момента в страната ни са направени едва 120 трансплантации в сравнение с Испания, Франция, Германия и Португалия, където само за 2009 година са били по 300, обясниха още от „Нова алтернатива". В страната ни липсва система за намиране на донори, липсва и организация по отношение на трансплантациите, обобщи д-р Веселин Иванов, част от екипа на „Нова алтернатива".

Първо издание на наградите „Малкият принц“ за принос към подобряване живота на децата с аутизъм в България



 „Най-хубавото се вижда само със сърцето. Най-същественото е невидимо за очите..."



Сдружение „Тацитус“ и фондация „Стъпка за невидимите деца на България“, обединени във фондация „Фонд за терапии“, за първи път ще връчат наградите „Малкият Принц“ - за принос към подобряване животa на децата с аутизъм в България.

Събитието ще се състои на 3 декември с благотворителното участие на Веско Пантелеев-Ешкенази, смесения хор на Българското национално радио и солисти към него, Весела Нейнски и Венета Нейнскa, Quarto Quartet, Велин Илиев-орган и др. 
Водещи на церемонията по връчване на наградите ще бъдат Део и Михаил Заимов.
 Статуетката на наградите е изработена благотворително от големия български скулптур проф. Иван Славов.

Първото издание на наградите „Малкият принц“ ще отличи личности и организации, които в най-голяма степен са допринесли за подобряване качеството на живот на децата с аутизъм в България.  Те ще бъдат раздадени в шест категории:
Най-верен дарител;
Най-добра дарителска програма;
Най-щедър дарител;
Журналист;
Обществена личност;
Най-добрият приятел на Малкия принц.
------

Наградените ще бъдат избрани от 7 членно жури, съставено от медицински специалисти, педагози, представители на неправителствени организации и обществени личности. Целта на организаторите е наградите да станат ежегоден израз на благодарност към хората, които отварят сърцата си за нашите деца, които намират път към тях и им помагат да се справят с ежедневните предизвикателства. Благодарим на хората, които разбуждат обществото, разрушават стените и изграждат разбиране и толерантност. Благодарим на всички, които са двигател на градивната промяна, в името на едно по-добро, пълноценно и достойно бъдеще за хората с аутизъм и за всички хора в България.
Защо избрахме наименованието „Малкият принц”? Защото и той като децата с аутизъм идва сред нас сам, не разбира нашия свят и се нуждае от приятел, който да го научи на важните неща.” - се казва в обръщението на двете неправителствени организации.
Посланици на добра воля на инициативата за 2012 година са: г-н Цветан Цветанов - Вицепремиер и министър на вътрешните работи на Република България, г-жа Йорданка Фандъкова - кмет на Столична община, г-н Коре Янсон - посланик на Кралство Дания в България.  
--------

Във вечерта на наградите ще набират средства за обучение на специалисти от системата на държавното образование по международни програми за работа с децата с аутизъм.
Дарение може да направите и с SMS с текст на латиница DMS AUTISM на номер 17 777 /за абонати на VIVACOM, GLOBUL и M-tel/. Цената на 1 SMS е 1,20лв. с ДДС
 


 

 

Мадона се подлагат редовно на терапията Intraceuticals и Виктория Бекъм също



Шарън е и личен терапевт на младите изгряващи звезди от X Factor във Великобритания




Тя заедно с „зведните терапевти“- Джина Брук и Мишел Пек се грижи Мадона, Виктория Бекъм, Ева Лонгория, Наоми Кембъл да бъдат снабдени с продуктите на Intraceuticals, които са верни фенове на марката. Те използват терапията, за да запазят кожата си здрава и сияйна в ежедневието, както преди фотосесия или участие на червения килим.
Шарън Олдам е козметичен терапевт от световна величина с над 30 години практически опит.
През 2008 година се присъединява към компанията на австралийската марка Intraceuticals. Тя е неин верен фен и посланик на марката по света. В момента заема позицията Мениджър на образователния департамент на Intraceuticals за Европа.


-Шарън, как точно се грижите за участниците в X Factor Великобритания?
-Бяха привлечена от главния гримьор на шоуто да се грижа да лицата на участниците преди да им бъде нанесен грима преди всяко участие. Те редовно се подлагат на терапията Intraceuticals, която хидратира кожата в дълбочина и има мигновен ефект. Те просто я обожават! Серумите и домашната грижа, които са част от терапията, обаче са различни в зависимост от типа кожа и нуждите на всеки участник.
-Какво всъщност представлява терапията ?
-Intraceuticals включва терапевтичен клас кислород под налягане (иновативното е именно това), който помага активните частици -молекулите от серумите за хидратация да се доставят до дълбоките слоеве на кожата. Това прави методът единстеният по рода си, който е способен да разпространи хиалуроновата киселина на голяма площ без да има нужда от игли.Терапията е подкрепена и от уникален режим за домашна грижа, който поддържа ефекта от терапията.
-Вие какво ползвате лично и откога?
-За първи път открих Intraceuticals през 2004 година, когато бях на бизнес пътуване до Австралия. Направих си 6 процедури и си взех комплект за домашна грижа. Кожата ми изглеждаше по-добре от всякога. Любимата ми комбинация, която прилагам върху собствената си кожа е Атокселин последван от новия Intraceuticals+Booster. Също така ползвам подмладяващия дневен серум (Rejuvenate Daily Serum), който комбинирам с Rejuvenate+ Homecare Boosters. За околоочния контур използвам Rejuvenate Eye. Разбира се, не пропускам и хидратиращия и овлажняващия  гел. Предпочитам също така да използвам Атокселин дневен серум за частите от лицето, които са предразположени към мимически бръчки, като естествена алтернатива на Ботокса.
-С други думи Атокселин терапията на Intraceuticals е естествената алтернатива на ботокса и когато се прилага редовно намалява бръчките и фините линии до над 60% без да променя мимиките, нали така?
-Да, абсолютно правилно сте схванали. Важно е да спомена, че тази терапия не е рекламен трик. Има много звезди, които се поддържат сIntraceuticalsи ние имаме референции от тях, качени на сайта ни. Важно е да спомена още, че Intraceuticals не плаща на звездите да рекламират терапията.
-Кои нации имат най-хубава кожа?
-Тези, които живеят в умерен климат. Силното слънце не е полезно за кожата. Нещо, което намирам за странно е, че хората са склонни да дават милиони евро за дизайнерски дрехи, но се скъпят да плащат за грижа за кожата, а трябва да е обратното. В крайна сметка кожата е дрехата, която никога не можем да свалим. Тя никога не излиза от мода. Грижата за кожата е много важна. Тя създава първото впечатление за нас и не може да бъде прикрита.
-Какво ще посъветвате българските жени за хубава кожа?
-С една дума - Intraceuticals. Защото те не бива да се примиряват с по-малкото, когато може да имат най-доброто. Дехидратацията е основната причина за стареенето на кожата, а нито една друга процедура не хидратира кожата по-добре от Intraceuticals, защото тя освежява, хидратира, стяга и придава на кожата здрав вид и блясък Intraceuticals има просто невероятен подход към кожата.
-Шарън, благодаря ви и до нови взаимноползотворни срещи!
-И аз благодаря за този разговор.