Translate

неделя, 6 октомври 2024 г.

Cartoon Network - „Крейг край реката“ – Сезон 6

От 7 до 11 октомври – всеки ден от 16.40ч.

С повторение на следващия ден от 07.00ч. и 12.25ч.

 

 

Започват новите епизоди от Сезон 6 под заглавие: „На гости с преспиване:
Хрониките“. Премиерата е подкрепена от целодневните маратони на „Крейг край реката“ през октомврийските уикенди, включително повторения на нови епизоди.

Повечето зрители вече познават историята за тримата приятели от Хъркълтън, които се допълват идеално. Крейг е добър лидер, Джей Пи е малко разсеян, но има добро сърце, а Келси и нейният спътник - птицата Мортимър са първи във всяко приключение. Заедно, те са по-силни от всички трудности и препятствия, които срещат по пътя си. Но освен неприятностите, героите откриват и много забавления. Тяхното любимо място за приключения е Поречието, което е изпълнено с безкрайни възможности за игра.

В един от новите епизоди Крейг отсяда при Рен, която предлага да използват дименсионални шлемове, за да посещават различни светове в съня си. Бързо става ясно, че Рен използва машината, за да намери своята „перфектна“ вселена, където родителите й все още са заедно. Тя намира такава, но алтернативното й аз не показва любов към науката. Крейг и Рен се завръщат в своето измерение, като Рен вече оценява по-добре живота си.

 

 

Няма коментари:

Публикуване на коментар